Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 177 10
Γενική βαθμολογία

5.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Επιστροφή στη Μεταξότσαρκα (έλειπα από την Αθήνα τις τελευταίες μέρες). Η κατάσταση λίγο πολύ είναι γνωστή. Στην Ιάσωνος ένα ζάκι τα είχε κατεβάσει και βαρούσε τη δόση του στο πάνω μέρος του μηρού. Τα συνηθισμένα δηλαδή. Αφού ολοκλήρωσα την εξερεύνησή μου στην Κολονού επέλεξα Κολονού 30. Ο στόχος ήτανε μια Ρουμάνα 23 ετών. Το όνομα ήταν περίεργο , δεν το συγκράτησα (Κορίνα,Κρίνα κάτι τέτοιο). Ήταν πολύ ζεστή στο σαλόνι και είπα να περάσω. Έδωσα το αντίτιμο (15,00) και ξάπλαρα στο κρεβάτι.
Αυτό το κορίτσι μου έβγαζε gfe κατάσταση. Μπήκε μέσα και απ’ ότι κατάλαβα ήταν πολύ προσεκτική με την καθαριότητα. Ήθελα να τη φιλήσω αλλά αυτή τραβήχτηκε , φοβούμενη ότι θα τη φιλήσω στις ρόγες. Τις εξήγησα ότι ήθελα να τη φιλήσω στο λαιμό , το μάγουλο , την πλάτη κλπ και τότε αυτή μου είπε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Πραγματικά η συμμετοχή της ήταν πολύ καλή και το gfe που ήθελα να βγάλω μου έκατσε καλά. Έκανε καλό στοματικό και δεν έλεγε όχι στις στάσεις (μόνο με τα δύο πόδια ψηλά στο ιεροποστολικό δεν μπορούσε). Η εμπειρία άξιζε σίγουρα. Η κοπέλα παρ’ ότι δουλεύει διπλοβάρδια (την πέτυχα και το απόγευμα) είναι πάντα πρόσχαρη. Αν τη φερθείτε καλά θα σας φερθεί καλά. Μάλλον θα ξαναπάω , άξιζε η επένδυση.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 01, 2010
Ανώτερος
66
Πόντοι:
5.835
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού