Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 362 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πήγα να δω την Αντριάννα, αν και θυμόμουν οτι στο παρελθόν που την είχα πετύχει η εμφάνιση με είχε ξενερώσει. Μπαίνω κατά τις 11 το βράδυ και εμφανίζεται μια κοπέλα ξανθιά, σχετικά νέο μιλφάκι. Έδινε κουλούρι με 25 ευρώ, δεν με χάλαγε καθόλου και μπήκα, χωρίς να ξέρω ποια είναι.
Ύστερα από κανα 5λεπτό, ψυχή δεν υπήρχε στο μαγαζί, ερχεται στο δωμάτιο η κοπέλα, οπότε και έμαθα οτι την έλεγαν Ναταλί. Ευγενική και συμπαθέστατη, με τα υπέροχα ρωσσικά μάτια. Φορούσε ένα σουτιέν με σιτρού ύφασμα απο κάτω που κάλυπτε μέχρι και την κοιλιά της, το οποίο δεν έβγαλε, αλλά το κατέβασε για να πεταχτεί έξω το στήθος της. Στην αρχή πήγα να ξενερώσω και να της πώ να το βγάλει εντελώς, αλλά μετά πρόσεξα, πως αυτό το ύφασμα κάλυπτε αρκετα πατσάκια στην κοιλιακή χώρα. Θεώρησα δεδομένο οτι το ξέρει και το χρησιμοποιεί επίτηδες. Και για να μην δω και εγώ καλύτερα τις ατελειες και ξενερώσα δεν της είπα τίποτα.
Ξεκίνησε με καθαρισμό της επίμαχης περιοχής με μαντηλάκι και έγλυψε λαιμό, στήθο κοιλιά. Στο γρήγορο βέβαια. Αρχισε ένα ωραίο γλύψιμο στις μπάλες και μετά πήγε να τον πάρει στο στόμα γυμνό, αλλα της ζήτησα να βάλει σκουφάκι. Το έβαλε με το στόμα, αλλά με πόνεσε λίγο. και εξακολούθησε να πονάει για κανα 2λεπτο ακόμη, μέχρι να έρθουν τα πρώτα υγρά και να μαλακώσει το σύστημα. Συμπαθητική από εκεί και περα πίπα με εναλαγές κονταριού και μπαλών.
Εν συνεχεία την ανεβάζω λίγο από πάνω και κουνήθηκε αρκετά καλά θα έλεγα, αλά εγώ είχα αρχίσει ήδη να φαντασιώνομαι την κωλάρα της. Την γυρίζω στα 4, βάζει λίγη αλοιφούλα, και ξεκινάω με απλές παλινδρομικές κινήσεις. Εκεί τη πάτησε, γατί εμένα δεν μου είχε γίνει κάγκελο εντελώς, και το έπαιζε άνετη. Με το που άναψα και πήρα μπρος με δύντές κινήσεις, κατάλαβα οτι τα βογγητα είχαν αλλάξει χροιά και από ψιλοψεύτικα, είχαν διαφορετικό χαρακτήρα. Δεν την ταλαιπώρησα πολύ, γιατί ειχε και σφιχτο κολαράκι, οπότε τελείωσα γρήγορα.
Δεν ήταν η γκόμενα που με ξετρέλανε, αλλά δεν έκλαψα τα λεφτά μου. Είναι ένα καλό κουλούρι, που στην αναβροχή που έχει πέσει, αξίζει τον κόπο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 25, 2010
Όνομα κοπέλας
Ναταλί
Υπηρεσίες
Σεβαστός
Εγγραφή:
18 Σεπ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
61
Likes:
3
Πόντοι:
2.062
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού