Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 109 10
Γενική βαθμολογία
 
5.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
2.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Επίσκεψη, σήμερα, 18/7 και ώρα 13:15. Η υπηρεσία μας παρουσίασε τη Μαρία, από τη γειτονική Αλβανία. Το πείραμα με την απογευματινή Μαρία, έχει κριθει, προ πολλού, επιτυχημένο και ως εκ τούτου, οι 2 στις 3 εργαζόμενες, βαπτίζονται Μαρίες. Η συγκεκριμένη, έχει ύψος, περί το 1,60 χωρίς τα τακούνια , 7-8 παραπανίσια κιλά, αποθηκευμένα στην περιφέρεια, σπαστά μαλλιά, ξανθού χρώματος και μετρίου μάκρους. Αν και δεν το περίμενα, περάσαμε όλοι όσοι περιμέναμε.

Το δωμάτιο (το πρώτο αριστερά, έχει σημασία), ήταν φρεσκοσφουγγαρισμένο, το απορριματοδοχείο καθαρό, όπως και τα σεντόνια. Παρά την απουσία παραθύρου και το περιορισμένων δυνατοτήτων κλιματιστικό, καμία δυσάρεστη οσμή, δεν έχει «ποτίσει», τοίχους και πατώματα. Όλα αυτά, μπορεί και να με έκαναν να παραβλέψω το «πιο γρήγορα Μαρία» που ακούστηκε κάποια στιγμή, αν δεν υπήρχε μία εγκληματική, ίσως, αμέλεια. Στο κέντρο του στρώματος, ένας σουμιές (μυτερός, όχι καμπυλωτός), έχει τρυπήσει στρώμα και σεντόνια και περιμένει το θύμα του. Δεν τρυπήθηκα, καθαρά από τύχη. Να σημειώσω ότι δεν τον παρατήρησα εγώ, αλλά μου το επεσήμανε η κοπέλα, δείχνοντάς μου και το αναμνηστικό που της άφησε.

Κατά τα λοιπά, η Μαρία εργάζεται δύο ημέρες, δε μιλάει ελληνικά και είναι αρκετά επιφυλακτική. Προσπαθεί να κάνει κάποια προκαταρκτικά, τύπου χαϊδέματα σε όρχεις και στήθος, αλλά είναι επιφανειακή. Συνέχισε με όχι καλή τοποθέτηση προφυλακτικού και μία μέτρια πεολειχία, η οποία διήρκησε αρκετά, κατόπιν υποδείξεώς μου. Πριν τη διείσδυση, έβαλε αρκετή ποσότητα κρέμας, μέρος της οποίας, όμως, αφαίρεσε και πάλι μετά από υπόδειξη. Ξεκινήσαμε και τελειώσαμε με μία στάση, αφού ο σουμιές, δεν επέτρεπε «ταρζανιές». Αυτή ήταν τοποθετημένη στα τέσσερα και εγώ από πίσω της και όρθιος. Η αρχική στάση του σώματός της δεν ήταν καθόλου καλή, αλλά δεν είχε και πρόβλημα να τη διορθώσει. Δεν έδειξε να προβληματίζεται από τις έντονες παλλινδρομήσεις. Συνεχίσαμε έτσι, τουλάχιστον για δέκα λεπτά, πριν καταφέρω να εκσπερματώσω. Η συμμετοχή της ήταν πολύ μικρή. Ενώ η φωνή της δεν ακούστηκε καθόλου. Πάντως, δεν έδειξε να βιάζεται, παρά τις παραινέσεις της υπηρεσίας.

Φεύγοντας, ρωτήθηκα, αν πρέπει να την κρατήσουν! Με το αντίτιμο στα 15 Ευρώ, το οποίο περιλαμβάνει και πρωκτική συνουσία και με την προϋπόθεση πως, όντως, είναι καινούρια, νομίζω πως ο καθένας δικαιούται μία ευκαιρία. Προσωπικά, πάντως, δε θα πρότεινα σε κάποιον να τη δοκιμάσει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 18, 2010
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Υπηρεσίες
Μέλος
Εγγραφή:
27 Μαϊ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
56
Likes:
0
Πόντοι:
80
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού