Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 291 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μεσημεριανή εξόρμηση στους οίκους της χαράς και έψαχνα για κάποιο σιγουράκι, αλλά μετά λύπης μου διαπίστωσα ότι τα δύνατα χαρτιά λείπουν διακοπές. Έτσι αφου τα γύρισα σχεδόν όλα, οι επιλογές ήταν λίγες (πολύ μετριότητα ρε παιδί μου.....) οπότε kατεληξα εδώ στην Ιωάννα η οποία ήταν από της ποιο όμορφες και με καλή διάθεση .Το μειών της υπόθεσης είναι ότι είναι Ρουμάνα με ότι αυτό συνεπάγεται (δεν το χουν γενικός παρά της φιλότιμες προσπάθειες τους).
Στο δωμάτιο μπήκε με διάθεση χαβαλέ αρχίζοντας πίπα ακαποτη όπως της ζήτησα, πολύ άτεχνη σε βαθμό που σε πονάει οπότε πήγαμε παρακάτω......αρχίζω να την γλείφω και μετά ιεραποστολικά για λίγο,Στην συνέχεια την πήρα από τον κώλο όπου παραλίγο να έρθει το τέλος αλλά κρατήθηκα για να της τα δώσω όλα στο στόμα ,όπως και έγινε......ήταν η κορυφαια στιγμή που τα ρούφαγε όλα και εμένα έτρεμαν τα πόδια μου.Μόλις ρούφηξε και την τελευταία σταγόνα στάθηκε λίγο και με κοίταγε με γεμάτο το στόμα γελώντας και μετά πήγε στον νιπτήρα για την .....συνέχεια.
Ότι αξίζει είναι οι υπηρεσίες της (ακα,τελειωτικό,κώλο) γενικά οι Ρουμάνες όπως προείπα δεν έχουν πρωτοβουλίες ούτε καμία φοβερή θερμότητα που θα σε κάνουν να της θυμάσαι για καιρό..........

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 09, 2010
Όνομα κοπέλας
Ιωάννα
Υπηρεσίες
Billy7
Σπουδαίος
Εγγραφή:
16 Νοε 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
84
Likes:
947
Πόντοι:
2.687
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού