Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 300 10
Γενική βαθμολογία

5.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Κυριακή απόγευμα και έχω βγει βόλτα στη Φυλής. Δεν είμαι για πολλά (λόγω ζέστης...)και δεν έχω σκοπό να περπατήσω για πολύ. Έτσι, και χωρίς να έχω διαβάσει κριτικές (όποτε δεν διαβάζω την πατάω!) μπαίνω σε ένα-δυο μπουρδέλα και τρίτο στη σειρά το Φ59 κάτω. Βλέπω μια ωραία κοπέλα, με ύφος λίγο "μυστηριώδες", όπως μου φάνηκε εκείνη τη στιγμή, και λέω να περάσω. Καταθέτω το 20άρικο και μπαίνω στο δωμάτιο, το οποίο είναι στον μέσο όρο των δωματίων της περιοχής, μέτρια καθαριότητα, με νιπτήρα και χαρτί υγείας. Μετά από κάνα 5λεπτο κι αφού απέξω άκουγα κάτι σαν μικρό διαπληκτισμό με κάποιον πελάτη, ο οποίος προφανώς πηγαινοερχότανε και δεν έμπαινε, έρχεται η Σαμπρίνα. Με το ίδιο επιφυλακτικό μειδίαμα και ύφος, του στυλ "εσύ τώρα θα μου κάνεις ή θα μου πεις καμιά μαλακία και θα σε στείλω στο διάολο". Κατά τα άλλα, η κοπέλα έχει πολύ ωραίο πρόσωπο, μαλλιά, επιδερμίδα και σώμα, εκτός από το στήθος της που το είδα όταν έβγαλε το σουτιέν, και είναι μικρό, νερουλό και κρεμασμένο. Είχε μαζί της και μωρομάντηλο, προφανώς για ακάποτο, το οποίο δεν το ζήτησα και δεν το έκανε από μόνη της (καλό αυτό!). Μου έβαλε καπότα και άρχισε μια κακή πίπα, με το χέρι της να με πιέζει στον πούτσο και να μην με αφήνει να καυλώσω καλά, αφού μου έκοβε το αίμα! Το μόνο καλό ήταν πως έγλειψε και λίγο αρχίδια και έτσι έγινε δουλειά. Με ρώτησε πως θέλω και την έβαλα από πάνω, ευτυχώς χωρίς να γκρινιάξει, απλά χαμογέλασε λίγο. Αυτό που μου άρεσε σε αυτή τη στάση, ήταν πως είχε φέρει το πρόσωπό της πολύ κοντά στο δικό μου, σαν να πρόκειτο να φιληθούμε, πράγμα που το γούσταρα γιατί γενικά γουστάρω gfe καταστάσεις. Μετά από λίγο σηκώθηκε από μόνη της και με ρώτησε αν θέλω από πίσω ή κανονονικά κι έτσι την ξάπλωσα ανάσκελα. Πάλι gfe κατάσταση, αφού είχε αρχίσει να χαλαρώνει λίγο και με άφησε να την αγκαλιάσω και με αγκάλιασε κι αυτή. Με άφηνε να της χαιδεύω τα μαλλιά και να την φιλάω στι λαιμό και με φίλησε κι αυτή μια δυο φορές. Κατά τα άλλα όμως, πολλή κρέμα ρε παιδί μου, με αποτέλεσμα πολύ αεράτο γαμίσι! Τέλειωσα και τότε επιτέλους χαμογέλασε λίγο, πριν να φύγει. Επίσης με ψιλοπερίμενε στην πόρτα όταν έφευγα και με χαιρέτησε με ακόμα πιο πλατύ χαμόγελο, αφού προφανώς είχε σιγουρευτεί πως δεν... θα την έτρωγα! Κρίμα, γιατί θα μπορούσε να είναι καλή, αλλά φαίνεται πως είναι πολύ επιφυλακτική (προφανώς θα έχει δει κι ακούσει πολλά) κι έτσι δεν γίνεται τίποτα σε αυτή τη δουλειά.
Υ.Γ. Στην τσατσά δυστυχώς δεν μπορώ να βάλω μικρότερο βαθμό, που θα της άξιζε, για την εντελώς απαράδεκτη, ρατσιστική συμπεριφορά της, σε έναν Πακιστανό που μπήκε μετά από μένα. Πολλά μπουρδέλα δέχονται μόνο Έλληνες, κανένα πρόβλημα κι εγώ Έλληνας είμαι και για κάποιους λόγους το προτιμώ κι εγώ, αλλά το λένε από την αρχή και με ωραίο τρόπο. Αυτή τον έδειχνε τον ανθρωπάκο γελώντας, σε στυλ "κοίτα εδώ χάλια" και του μίλαγε σε υφάκι "θα μπεις; που να μπεις ρε κακομοίρη..." και μόνο που δεν ξέρασε επάνω του. Σιγά ρε Άδωνη Γεωργιάδη, για τσατσά σε βάλανε όχι για πρόεδρο της Χρυσής Αυγής!!! Απαράδεκτη συμπεριφορά...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 08, 2010
Όνομα κοπέλας
Σαμπρίνα
Νέο Μέλος
8
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού