Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 236 10
Μπουρδέλα
240225
(Updated: 17 Φεβρουαρίου, 2008)
Γενική βαθμολογία
5.9
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Εμένα πάντως όταν η Χριστίνα άρχισε να μου λέει τα δικά της πέθανα στα γέλια που παραλίγο να μη χύσω. Ειδικά εκείνο το "μέχρι το μήτρα" την κρίσιμη στιγμή μ' έστειλε. Πρέπει να γέλασα πιο δυνατά κι απ' τις (ψεύτικες μάλλον) κραυγές της. Αν η Εύα* δεν είχε βάλει το αραβικό χιτάκι τόσο δυνατά, σίγουρα θα ακουγόμουν όξω. Μετά μου είπε κάτι σε "να πιάσουμε παιδάκια" και της απάντησα - γελώντας πάλι: "κάτσε ρε παιδί μου να γνωριστούμε πρώτα"...
Μπααα δε μ' άρεσε. Κάτι σε παίζω-φουλ-επίθεση-για-να-καλύψω-τα-τεράστια-κενά-μου μου κάνει. Και εννοώ ότι από φάτσα είναι ψιλοχάλια, σώμα αν και στις προδιαγραφές μου πάρα πολύ μέτριο επιεικώς και αίσθηση σώματος μετριότατη (καμία γλύκα και έμφυτη κάβλα δεν εκπέμπει - σε καμία περίπτωση δεν είναι απ' τις γυναίκες που θες να γλείψεις all over πριν γαμήσεις όπως η Καρίνα για παράδειγμα από Ιάσωνος 19Α). Επίσης, η πίπα της άγαρμπη και βιαστική μου φάνηκε.
*Ναι, η γνωστή MILF τσατσά η οποία:
α) περπατάει πολύ γελοία, παρατηρήστε το! Σαν συγκαμμένη πάει...
β) σου πρήζει τ' αρχίδια μπεις δε μπεις. Περισσότερο αν δε μπεις βέβαια (που σου λέει κάτι μαλακισμένα τύπου "ναι, πήγαινε αλλού να φας φόλα" και κάτι τέτοια), αλλά και αν την πληρώσεις, περιμένοντας στο σαλόνι, πάλι σε πρήζει. Όχι απαραίτητα εσένα, αλλά μιλάει πάρα πολύ ρε παιδί μου. Έχει έναν πολύ ενοχλητικό τρόπο να πλασάρει την κοπέλα. Σαν τελάλης ένα πράμα, σαν αυτοδίδακτος πωλητής άλλων εποχών. Γενικώς, στιγμές μπουρδελοτσαρκικής ηρεμίας δεν θα περάσετε με την Εύα παρούσα. Ωχ, καημένη... άσε μας στην ησυχία μας!
Μπααα δε μ' άρεσε. Κάτι σε παίζω-φουλ-επίθεση-για-να-καλύψω-τα-τεράστια-κενά-μου μου κάνει. Και εννοώ ότι από φάτσα είναι ψιλοχάλια, σώμα αν και στις προδιαγραφές μου πάρα πολύ μέτριο επιεικώς και αίσθηση σώματος μετριότατη (καμία γλύκα και έμφυτη κάβλα δεν εκπέμπει - σε καμία περίπτωση δεν είναι απ' τις γυναίκες που θες να γλείψεις all over πριν γαμήσεις όπως η Καρίνα για παράδειγμα από Ιάσωνος 19Α). Επίσης, η πίπα της άγαρμπη και βιαστική μου φάνηκε.
*Ναι, η γνωστή MILF τσατσά η οποία:
α) περπατάει πολύ γελοία, παρατηρήστε το! Σαν συγκαμμένη πάει...
β) σου πρήζει τ' αρχίδια μπεις δε μπεις. Περισσότερο αν δε μπεις βέβαια (που σου λέει κάτι μαλακισμένα τύπου "ναι, πήγαινε αλλού να φας φόλα" και κάτι τέτοια), αλλά και αν την πληρώσεις, περιμένοντας στο σαλόνι, πάλι σε πρήζει. Όχι απαραίτητα εσένα, αλλά μιλάει πάρα πολύ ρε παιδί μου. Έχει έναν πολύ ενοχλητικό τρόπο να πλασάρει την κοπέλα. Σαν τελάλης ένα πράμα, σαν αυτοδίδακτος πωλητής άλλων εποχών. Γενικώς, στιγμές μπουρδελοτσαρκικής ηρεμίας δεν θα περάσετε με την Εύα παρούσα. Ωχ, καημένη... άσε μας στην ησυχία μας!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 15, 2008
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού