Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 236 10
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Την Χριστίνα την είχα ξαναπάρει πολύ παλιότερα, κάποιο πρωινό. Μου είχε αφήσει καταπληκτικές αναμνήσεις.
Όμως, όταν έμαθα ότι έπαιζε διπλοβάριδες, φοβούμενος ότι αργά ή γρήγορα θα ήταν ένα καμένο χαρτί, δεν ξαναπάτησα ούτε απέξω.
Τώρα όμως που δουλεύει μόνο τα απογεύματα, άρα θα είναι και πιο ξεκούραστη, καθώς επίσης και άρτι αφιχθείς από ρεπό, μαυρισμένη & με καλές κριτικές, είπα να ξαναδοκιμάσω.

Και καλά έκανα! Η κοπέλα είναι πολύ καυλιάρα και από ότι φαίνεται, πάντα ξεκούραστη. Μπήκε στο δωμάτιο & μου έκανε ένα μικρό χορευτικό, ψελλίζοντας τα λόγια ενός Ελλήνικού τραγουδιού που έπαιζε στο ράδιο. Μετά ξάπλωσε πάνω μου & έτριβε το θεσπέσιο κορμί της πάνω στο δικό μου. Δεν την άφησα πολύ ώρα και την ξάπλωσα στο κρεβάτι, φιλώντας, δαγκώνοντας, γεύοντας αυτό το νεανικό κορμάκι. Τι να πρωτοχορτάσω; Το απαλό δέρμα της, το σιλικονάτο στήθος της, το πεταχτό αφράτο ποπάκι της, το τατού φιδάκι στην μεσούλα της; Αφού μου φόρεσε το "κράνος" & μου έκανε μια λυσσαλέα πίπα, την πήρα ιεροποστολικά, για να βλέπω το όμορφο & εξωτικό πρόσωπό της. Εκείνη με φίλαγε ασταμάτητα στο λαιμό & το στήθος. Με τόσο GFE δεν άντεξα πολύ.

Την ευχαρίστησα & έφυγα χαμογελώντας. Μπράβο στην σταθερή αξία της Φυλής.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 06, 2010
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Υπηρεσίες
amadeus_gr
Τιμημένος
101
Πόντοι:
8.175
Ανάφερε αυτήν την κριτική