Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 33 10
Γενική βαθμολογία

3.3
Εμφάνιση κοπέλας

3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Κατα τις 2 το βραδακι ειχα κατι τρελες ΚΑΥΛΕΣ και κατεβηκα προς τας Αθηνας να ...ξεχαρμανιάσω. Μετα απο λιγο ψαξιμο μπηκα σε αυτο τον οικο , η γκομενα δεν μου πολυαρεσε αλλα ειχε ωραιο στηθος και μπήκα. Πληρώνω το 15αρι μπαινω μέσα και περιμενω το ΄κοριτσι΄ , μπαινει μεσα σε 5 λεπτα , βγαζει το σουτιεν βγαζει το κυλοτάκι , παιρνει λιγο ..κολοχαρτο και .....ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΔΟ ΠΟΥ ΠΕΤΑΜΕ ΤΙΣ ΚΑΠΟΤΕΣ !!!!! ΑΗΔΙΑ , τις λεω μα τι κανεις εκει ??? και αυτη να μου λεει no problem , no problem , εγω problem της λεω και σηκωνομαι αρων αρων , παιρνω τα χρηματα μου πισω και εξαφανιζομαι απο εκει μεσα.... ΑΗΔΙΑ σας λεω !!!!!
Ονομα δεν ρωτησα το μονο που μπορω να σας πω ειναι οτι κοντη με πιασηματα και ενα μικρο τατουαζ στο αριστερο στηθθος.

Μετα στην Ιασωνος 46Α (εχω αναλυτικη κρητικη και εκει) στο οποιο η τυπισα ειχε ενα ΜΠΛΑΜΠΛΑ απιστευτο ,μετα βιας μου σηκωνεται και εκει που αλλαζαμε σταση ...σπαει μια ΤΑΒΛΑ και χωθηκε η γκομενα μεσα στο στρωμα , μετα απο ενα περιπετειωδες τελειωμα μου λεει : πριν φυγει φτιαξει ξυλο οκ ? sure της λεω και την κανω και απο εκει.....,αυτα!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 01, 2010
TREKKER
Νέο Μέλος
5
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού