Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 122 10
Γενική βαθμολογία

6.9
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Καθυστερημενη ενημερωση αλλα τοσο εντονη για να τη μοιραστω μαζι σας.
Την Ολγα την επισκεπτομαι 2 χρονια περιπου απο το καλυμνου που δουλευε, γνωστη στους περισσοτερους εδω.
Λευκορωσιδα νταρντανα γυρω στα 55 με πολλες πλαστικες προσωπου-σωμΑτος αρκετα ομορφη για την ηλικια της.
Πλεον με αναγνωριζει κ με κανει ρομπα στο σαλονι-που χα8ηκες κ με ξεχασες κ αλλες τετοιες μλκιες.
Η Granny Oλγα ανηκει στην γνωστη κατηγορια νυμφομανων και φιλαργυρων εταιρων γι αυτο αλλωστε κ συνεχιζει το επαγγελμα.
Στισ υπηρεσιες τις αρκετα καλη κ δεκτικη, προσφερει ακαποτο τσμπουκι στο οποιο δε μπορω να αντιστα8ω πολλες φορες.
Με το που με βλεπει ορ8ιο ορμαει καπακι στο μητσο κ τον βαζει στο στομα της τον τριβει στα μαγουλα της μου ρουφαει τα @@, μου γλυφει τα ποδια(οχι πατουσες)και φαινεται να της αρεσει ρε παιδες.να σημειωσω οτι τις πρωτες φορες δεν ηταν τοσο δεκτικη κ λιγο λιγο το κεφαλι εβαζε στο στομα πριν περασει τη σαμπρελα.
ΔΕ ξερω ρε σεις ,πως μια γυναικα με τουτα τα χρονια(εμμηνοπαυση κλπ..) μπορει εστω και να προσποιειται τοσο ομορφα, τι να πω.
Εν συνεχεια σκουφο κ στα 4 με θεα την μεγαλη κωλαρα της με ελαφρα χαστουκακια.
Επειτα ιεραποστολικο(η αγαπημενη της σταση απ οτι λεει)κ πολυ δυνατο χτυπημα με τα δυο ποδια στους ωμους μου.
Να σημειωσω οτι κατα τη διαρκεια της πραξης πεταει κατι ρωσικα,μακαρι να ξερα τι θελει να πειΧμμμ;
Τελειωμα κ ακομη μεσα της για κανα λεπτο
Εγκαρδιοι χαιρετισμοι και πισω στο εργο της
Parking-moto

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 15, 2010
Όνομα κοπέλας
Όλγα
is0vitis
Μέλος
4
Πόντοι: