Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 128 10
Μπουρδέλα
117701
Γενική βαθμολογία
5.3
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Καλημερα σε ολους και ολες,ειχα αρκετο καιρο να γραψω μια κριτικη ΥΠΑΡΧΟΥΝ πολλοι λογοι για αυτο,δεν θα τους αναλυσω δεν χρειαζεται και σιγουρα δεν ενδιαφερει και κανεναν απο εδω μεσα.Ξεκιναω την τσαρκα κατα τις 6 το με το δικικλο ηθελα να κανω επισκεψη στην ΣΟΝΙΑ στο ΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥ 16Γ,αλλα μολις εφτασα απεξω κατα εναν αναξηγητο τροπο περασα απο εξω και δεν μπηκα καν,Ας περασω λεω απο το ΑΓΚΥΡΑΣ 1,να δω τα πολυδηφιασμενα ΚΟΡΙΤΣΙΑ χτυπαω κουδουνι μου ανοιγουνε,μπαινω βγαινει τυπος,μου λεει τα δικα του,ΤΟΥ ΛΕΩ,πολλα σκοταδια δεν εχετε εδω γιατι ετσι?Μου ειπε τα δικα του τελικα των επεισα να ανοιξει την πορτα και να μπει φως,ΣΚΑΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΚΟΡΜΑΡΑ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ οπως την ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΔΙΘΙΡΑΜΒΙΚΑ ΣΤΟ ΣΙΤΕ μονο που Η ΜΑΡΙΑΝΑ ειναι πρωην ΜΗΤΣΟΣ Η ΒΑΓΓΕΛΗΣ εγω δεν το ηξερα και πουλευω,ο χωρος παντος ητανε πολυ καλος και ο τσατσος ευγενικοτατος και χαβαλες,92Α λεω η συναγωνηστες προτεινουν αρα θε λεει,πηγαινω βλεπω πληρωνο το παραβολο των 20ε για κολο 69 περιποιηση και ολα τα σχετικα,ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΗΚΕ,δεν με ενοιαξε για το 20αρικο,δεν με ενοιαξε που το σπιτι ηταν αδειο και δεν με περιποιηθηκε οι ΚΟΠΕΛΑ,ειπα να τα αναφερω γιατι ετσι εγινε,ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ντανιέλα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού