Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.5 67 10
Γενική βαθμολογία

5.4
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Μεταξι σημερα λοιπον για dirty φαση.Ημασταν σε εγρηγορση και νιωθοντας αυτοπεποιθηση για το αποτελεσμα ανεξαρτητως συνθηκων.

Μπηκα καρφωτος στο εν λογω σπιτι, εντελως τυχαια.Βλεπω το τεμαχιο, ονοματι Ιωαννα.Ρουμανοειδες, μικρης ηλικιας,μεσαιο αναστημα αλλα με φοβερα πιασιματα, σε ολο το μηκος του κορμιου, ποπος, στηθος, ολα μπουνια.Προσωπο μετριο προς το ασχημο αλλα στο ημιφως και με καβλες σου κανει για ωραια γουστα.

Μπαινω μετα της εισοδου στην πορτα (20€) και περιμενω υπομονετικα καθως προσπαθουσε να γεμισει δωματια - παρεπιπτοντως αποψε η απολυτη ερημια.Περιμενω υπομονετικα και ολος προσμονη για την ποπαρα της, καθως ηταν εξ' αρχης ο στοχος μου.

Ερχεται λοιπον, καθετε με πλατη προς τα μενα, βγαζει μηχανικα την κυλοτα της και ακολουθως κατεβαζει το σουτιεν μεχρι τη μεση - σαν τα σωσιβια που φορανε τα μωρα στο μπανιο.Εδω μου δημιουργειται ενα κοντραστ συναισθηματων, απο την μια δεος για τα υπεροχα κυριολεκτικα στηθη της, απο την αλλη ομως τσατιλα για την βαριεστημαρα της.
Κοπελια εκανα 5χλμ για να σε επισκεφθω δεν αξιζω ενα full ξεκουμπωμα του σουτιεν σου?Χμμμ;

Σκαλωνω λοιπον, και της λεω "βγαλε το σουτιεν".Μου αρχιζει μα,μου σου και του εγω αταραχος "θα το βγαλεις?" Βλεπει οτι αν με κοντραρε θα της εφευγα και υποχωρει, εχω ηδη ομως χαλαστει λιγο.
Ακολουθως βγαζει απο το πουθενα ενα μαντηλακι, αυτα τα υγρα, και μου πιανει με δυναμη τον λακη- πονεσα.Τα πηρα για τα καλα τωρα και της βαζω χερι, εκεινη μαζευεται εχοντας καταλαβει οτι ειχε κανει λαλακια.
Δε πειραζει λεω απο μεσα μου, παμε.Αρχιζει ενα ωραιο τσιμπουκι να μην την αδικησω, αλλα εγω ειχα λιγο χαλαστει και δε πετυχαινα καλη στυση, ωστοσο το παλευε, ωσπου καποια στιγμη με φερνει σε ενα ικανοποιητικο επιπεδο, αλλα συναμα και επιφοβο για αποτυχια.Κουλ

Ωραια.Μου γυριζει φατσα για ιεραποστολικο, εχοντας σηκωσει τα ποδια ψηλα.Ομως εκει φανερωσα τις προθεσεις μου, οποτε και ανασηκωθηκε, καθισε στα τεσσερα και με σωστες κινησεις επροκαλεσε "την παρα φυση συνουσια".Ομως οπως προειπα δεν ενιωθα δυνατος και δε μπορεσα να ολοκληρωσω την πρωτευουσα αποστολη μου επιτυχως.
Με ρωταει "τι εχεις?" (εδω γελαμε) της απανταω ομως αταραχος "ελα βγαλε το λαστιχακι να με τελειωσεις με πιπα".Σε αυτο τουλαχιστο ειχε δωσει καλα δειγματα.Την στηνω λοιπον ενα ωραιο σολο, οπου στο τελος με τελειωσε στη παλαμη της γελωντας - κλασικη αντιδραση ανωριμου πορνιδιου Γλώσσα

Συνοπτικα...σε οσους αρεσουν τα ζουμπουρλουδικα κορμακια και δε κολλανε πολυ στη φατσα (μη φοβαστε βοηθαει και το ημιφως) προτεινεται για μια δοκιμη.Απο διαθεση και υπηρεσιες κρινεται με μετριο βαθμο.Την εσωσε η ομολογουμενως καλη τεχνικη για amateur, στο πιπετο.Το μεγαλο της αρνητικο, η διαθεση της για ξεπετα, αλλα βεβαιωνω οτι αμα της αγριεψεις, γινεται αρνακι υπακουο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 28, 2010
Όνομα κοπέλας
Ιωάννα
Υπηρεσίες
jonbu
Μέλος
21
Πόντοι:
31
Ανάφερε αυτήν την κριτική