Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 195 10
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Στο συγκεκριμένο μαγαζί και στο διπλανό (Φ. 86Α) τον τελευταίο καιρό δουλεύουν δύο πολύ όμορφα κορίτσια (από Ισπανία κατά τα λεγόμενά τους), η Κλαούντια(μελαχρινή) και η Τζούλια(ξανθιά). Αν και τις έχω δει αρκετές φορές δεν είχα περάσει αφού και οι δυό οτυς έχουν μαζέψει μέτριες ως πολύ κακές κριτικές από συναγωνιστές και όλα δείχνουν ότι πρόκειται για όμορφα έπιπλα.

Στη χθεσινή μου βόλτα λοιπόν πέτυχα τη Τζούλια με το μαλλί μαζεμένο και σοφιστικέ γυαλιά (σε στυλάκι "δασκάλας") που σε συνδυασμό με το εξαιρετικό της κωλαράκι με έπεισαν να περάσω για ένα μάθημα χωρίς να έχω και ιδιαίτερες προσδοκίες.
Η κοπέλα ήρθε στο δωμάτιο με καλή διάθεση (πρέπει να ήμουν ο μόνος πελάτης της για αρκετή ώρα), μιλάει ελληνικά καλούτσικα, είπαμε πέντε λόγια και ξεκίνησε το έργο. Η πίπα της είναι μάλλον μέτρια, έχω την εντύπωση ότι κατέχει την τεχνική απλά δεν έχει όρεξη να την προσφέρει στον πελάτη. Αυτό που έκανε ήταν λίγο στο στόμα, λίγο να τον παίζει και λίγο σταματούσε για να μιλήσει. Είχα προνοήσει και την είχα στήσει έτσι ώστε η κωλάρα της να φαίνεται στον καθρέφτη, το θέαμα βοήθησε να έχουμε πλήρη έπαρση γιατί αν το άφηνα στην πίπα της....
Στη συνέχεια της ζήτησα να έρθει από πάνω που δέχθηκε αλλά έβαλε μπόλικη κρέμα και αυτό με χάλασε. Η κίνησή της είναι αρκετά καλή αλλά και πάλι δείχνει να μην θέλει να κάνει αυτό που μπορεί, άλλωστε με δική της πρωτοβουλία σε λιγότερο από 2 λεπτά γύρισε στο ιεραποστολικό. Εδώ ήταν και το χειρότερο, αφού έκαστε στους αγκώνες, έτσι η λεκάνη της ήταν σε γωνία με το κρεβάτι οπότε δεν μπορούσα να μπω καλά μέσα της. Ο μόνος λόγος που τελείωσα ήταν η ομορφιά της και ότι συνέχεια με κοιτούσε στα μάτια με πρόστυχο ύφος (και με αυτά τα γυαλιά!!! πολύ βιτσιόζικα).

Συμπέρασμα, το θετικό της κοπέλας είναι η ομορφιά της και η ευχάριστη συμπεριφορά της γενικά, αλλά στα του κρεβατιού παίρνει κάτω από τη βάση. Η εντύπωσή μου είναι ότι κατέχει το άθλημα και αν ήθελε θα μπορούσε να ικανοποιήσει πολύ περισσότερο τον πελάτη, μάλλον όμως νομίζει ότι πρέπει να χύνουμε μόνο που την βλέπουμε.
Προσωπικά θα ξαναπήγαινα μόνο αν είχα πολλές ορέξεις ή αν μάθαινα ότι δίνει αυτό το θεϊκό κωλαράκι (η τσατσά δεν είπε τίποτα για πίσω πόρτα ούτε και ρώτησα). Η οποία τσατσά είναι αρκετά στραβή και γενικά αγενής.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 21, 2010
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
Μέγας
27
Πόντοι:
4.895
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού