Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 87 10
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Γεια χαρά. Είπα κι εγώ να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου από το εν λόγω μπουρδέλο. Πήγα χθες (22/07/2010) τα χαράματα με 2 φιλαράκια αφού πήγαμε σε όλα τα μπουρδέλα τόσο του Βαρδάρη, όσο και σε αυτά πίσω από τη Βίλκα. Τελικά καταλήξαμε σ' αυτό και θα καταλάβετε γιατί. Βγαίνει ένα μωρό (δε θυμάμαι όνομα, ίσως την έλεγαν Λάουρα αλλά το λέω με επιφύλαξη)μελαχρινό με μακρύ μαλλί, "τσακίρικο" μάτι με ναζιάρικο βλέμμα, ωραίο σωματάκι, όχι ιδιαίτερα ψηλή (αλλά δε θεωρείται και κοντή). Ο κώλος της ήταν κάπως πεταχτούλης και σφιχτός δηλαδή για ξερό γαμήσι. Τα βυζιά μικρά αλλά καλοσχηματισμένα και είχε και σκουλαρίκι στη γλώσσα (έλεγε του θανατά το σκουλαρίκι). Η τσατσά άρχισε να λέει τα προγράμματα και σε κάποια φάση λέει με 50 και 50 ευρώ έχει παρτούζα. Δε το σκεφτήκαμε και πολύ και μπήκαμε, μιας και γενικότερα ψαχνόμασταν με τον φίλο μου για τέτοιο σκηνικό! Η τύπισα είναι από Ουγγαρία, 20 ετών, μιλάει λίγα ελληνικά και γι' αυτό (χάριν ευκολίας) μας πρότεινε να μιλάμε στα αγγλικά. Κάθησε ανάμεσά μας και (χωρίς πολλά πολλά όμως χάδια) άρχισε πίπα χωρίς προφυλακτικό για κάποια δευτερόλεπτα. Έγλειψε και λίγο αρχίδια και μετά μας φόρεσε καπότες. Στο ένα χέρι είχε τον έναν πούτσο και στο άλλο τον άλλον. Γλείψε από δω, γλείψε από κει. Γενικά μια τυπικά καλή πίπα. Μετά σηκώθηκε, την έβαλα στα 4 και άρχισε το σφυροκόπημα ενώ τσιμπούκωνε τον φίλο μου. Από εκεί και μετά τι να γαμήσεις (παρά τις διάφορες στάσεις), το ρίξαμε στον χαβαλέ με τον φίλο μου που ζούσαμε τέτοιο σκηνικό, λέγαμε "κόλλα το ρε μαλάκα" και δίναμε τα χέρια, γελούσαμε, γελούσε και η πουτάνα που έτρωγε και τα μπατσάκια της, λέγαμε ατάκες του στυλ "deeper and slowly" και τελικά δεν τελειώσαμε όπως ήταν φυσικό. "Προμπλέμα, προμπλέμα" έλεγε και κλαψούριζε το μικρό. Της είπαμε ότι ήμασταν κουρασμένοι και ότι δεν έφταιγε αυτή (είπαμε, δε γίνεται να γαμήσεις με παρέα, πεθαίνεις στο γέλιο - γι' αυτό άλλωστε είχαμε πάει περισσότερο) και φύγαμε. Κάτσαμε συνολικά περίπου μισή ώρα. Άξιζε η εμπειρία παρά το "άδοξο" τέλος, μόνο και μόνο για το γέλιο που βγάζεις. Η πουτάνα δε ξέρω πόσο καλή ή κακή είναι αν την πάρεις μόνος σου αλλά αξίζει πιστεύω μια προσπάθεια. Η παρτούζα συνιστάται ανεπιφύλακτα, είναι εμπειρία ζωής!! Στον έξω κόσμο δε θα βρείτε παρτουζιάρες όμορφες οπότε μη καθυστερείτε γιατί τέτοιες ευκαιρίες είναι να τις αρπάζεις! Οι βιζιτούδες για παρτούζα θα σας χρεώσουν τα διπλά/τριπλά! Μπράβο κοπέλα μου πάντως! Άξια!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 22, 2010
Νέο Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού