Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 128 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Ο τίτλος νομιζω ότι τα λεει ολα. Η κοπέλα ειναι τρομερα θερμη και προσφερει ό,τι και να θελησει κανεις, τουλαχιστον εμενα με ικανοποιησε πληρως και δεν θα μπορουσα να ζητησω κατι παραπανω.
Υπηρεσια ο γνωστος νεαρος τσατσος της περιοχης, που παντα τυχαινει και εχει καλα μουνια ο καριολης και παντα φωναζει την κοπελα συνεχως απο το 7λεπτο να βγει, μη σεβομενος τα λεφτα που ''τους'' καταθετουμε.
Επισης να σημειωσω οτι το σπιτακι αυτο αν και με απιστευτα μικροσκοπικα δωματια με μονό κρεβατι, και νιπτηρα σε καλη κατασταση εχει, αλλά και σχετικη καθαριοτητα.
Μαλιστα το σπιτακι αυτο εχει φερει εξαιρετικα κοριτσια αρκετες φορες.
Στην Ντανιέλλα τωρα... Η κοπέλα ειναι όπως λιγο πολυ την εχουν περιγραψει. Ψηλη 1.70+ με ωραία κορμαρα, μεγαλα καστανα ματια και προσωπο συμπαθητικο, οχι εξαιρετικης ομορφιας βεβαια ή εκφυλο...
Στο κρεβατι τώρα? Πολυ εκφυλη εκει. Συνδιαζει και gfe για αγαπουληδες σαν και μενα αλλά και pse αφού της αρεσει και ο δυνατος ρυθμος!
Ξεκινημα πολυ θερμο, με εντονα τριψιματα στο κορμι επειτα απο αιτημα μου και αρκετα φιλια στο σωμα μου.
Συνεχεια με φιλια σε λαιμο και αυτια, ενω ανταπεδιδα και εδειχνε να το ευχαριστιεται. Συμπαθητική πιπα με περιποιηση @@διων και επειτα για ρκετη ωρα ιεραποστολικο, με πολυ καλη συμμετοχη απο μερους της και ωραιους ελαφρους αναστεναγμους.
Στη συνεχεια και ενω την ειχε φωναξει ο κωλοτσατσος για να βγει, της ζητησα κωλο, χωρις να μου πει τιποτα για τον χρονο...
Σηκωσε καλα τα ποδια της και καταφεραμε με δυσκολια οπως ηταν ιεραποστολικα να το βαλουμε και εκει που πηγαινα ευχαριστηθω το στενο γκωλαρακι της, μετα απο 4-5 διεισδυσεις ακουστηκε ενα κρακ και εσπασε το λαστιχο Money MouthMoney Mouth όπως ευτυχως καταλαβε εγκαιρα.
Στη συνεχεια τον πηρε στο στομα με αρκετα καλο γλειψιμο για 2-3 λεπτα χωρις να δυσανασχετησει για το μακρόν της συνευρεσης, εως οτου ξεφορτωθω τα υγρα μου στα βυζακια της!

Συμπερασματικα?
Δεν ξερω τί άλλο θα μπορουσε να ζητησει κανεις απο αυτο το αστερι...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 19, 2010
Όνομα κοπέλας
Ντανιέλα
Τιμημένος
100
Πόντοι:
7.195
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού