Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.4 87 10
Μπουρδέλα
90886
Γενική βαθμολογία
4.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Δυστυχώς η πρώτη μου κριτική θα είναι αρνητική. Μετά από ένα καλό σερί με κορυφαίες παρουσίες της πόλης μας (αναφέρονται στο βασικό thread), ε, έπρεπε να λήξει.
Η κοπέλα, ονόματι Ντίνα, ωραίο κορμί, μαυρομάλλα, αδυνατούλα αλλά όχι πολύ. Πήρα πρόγραμμα στα 50 € ακάπωτο τσιμπούκι, λέω άντε να δούμε εάν συναγωνίζεται την Μαρία.
Απλά, όχι. Και όταν λέμε όχι, εννοούμε όχι. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί στην ζωή του καθενός, αλλά από διάθεση μιλάμε για υπό το μηδέν. Το πήρα χαμπάρι από νωρίς. Προκαταρκτικά μηδέν, λέω "πάει, κρίμα τα 50 € και κρίμα και τον ύπνο μου".
Αεράτη πίπα, ίσως από τις χειρότερες (αν όχι η χειρότερη) που μου έχουν κάνει.
Τέλος πάντων, δεν έχει νόημα να συνεχίσω περαιτέρω, απλά μακριά.
Τι να κάνεις... είναι και η φιλοπερίεργη φύση που εμπλέκεται!
Θεωρώ ότι είναι μία από τις καταθέσεις όπου πρέπει μετά να πας αλλού να ξανακαταθέσεις, έτσι για την θεραπεία!
Η κοπέλα, ονόματι Ντίνα, ωραίο κορμί, μαυρομάλλα, αδυνατούλα αλλά όχι πολύ. Πήρα πρόγραμμα στα 50 € ακάπωτο τσιμπούκι, λέω άντε να δούμε εάν συναγωνίζεται την Μαρία.
Απλά, όχι. Και όταν λέμε όχι, εννοούμε όχι. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί στην ζωή του καθενός, αλλά από διάθεση μιλάμε για υπό το μηδέν. Το πήρα χαμπάρι από νωρίς. Προκαταρκτικά μηδέν, λέω "πάει, κρίμα τα 50 € και κρίμα και τον ύπνο μου".
Αεράτη πίπα, ίσως από τις χειρότερες (αν όχι η χειρότερη) που μου έχουν κάνει.
Τέλος πάντων, δεν έχει νόημα να συνεχίσω περαιτέρω, απλά μακριά.
Τι να κάνεις... είναι και η φιλοπερίεργη φύση που εμπλέκεται!
Θεωρώ ότι είναι μία από τις καταθέσεις όπου πρέπει μετά να πας αλλού να ξανακαταθέσεις, έτσι για την θεραπεία!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 15, 2010
Όνομα κοπέλας
Ντίνα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού