Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 193 10
Γενική βαθμολογία
 
5.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Εδώ και 3 μήνες την έβλεπα και "λίγωνα" μου άρεσε στο σύνολο το πιπίνι-look, το γλυκό της πρόσωπο, το λεπτό της κορμί, αλλά μύριζε ξεπέτα η οποία επαληθεύτηκε από τις πρώτες κριτικές.
Τελικά ελύγισα και πέρασα για να μου φύγει ο καημός ... και μου έφυγε.
Ηρθε ευγενέστατη, έβαλε καπότα στο πεσμένο μέλος μου (αναμενόμενο) αλλά έκανε καλή πίπα, υγρή, ψιλοdeep, με λίγο χέρι και με ανέβασε αμέσως ... αλλά σε απόσταση ανάμεσα από τα πόδια μου ώστε για φτάσω να βάλω χέρι περεπε να είμαι ο τιραμόλα (οι νεώτεροι ίσως δεν τον γνωρίζουν)
Αρχίζουμε λοιπόν και εγώ από επάνω ξεκινώ το "κολύμπι" μέσα σε ένα σωληνάριο με κρέμα και 1η πτώση , έξω χειρομάλαξη να ζωντανέψω και από πίσω στην 2η προσπάθεια όπου και εκεί πάλι κολύμπι, δοκιμές σε ένταση, ξανά πτώση, ξανά χειρομάλαξη, ξανά ζωντάνεμα και ξανά από πάνω εγώ (τι να δοκιμάσεις υπό τετοιες συνθήκες) ξανά κολύμπι, κλπ κλπ ώσπου παρετήθηκα και έμεινα στην χειρομάλαξη (καλή την κάνει πάντως).
Συμπερασματικά είναι πολύ ωραίο και γλυκό έπιπλο, μ... πηγάδι, παραμένει αδρανής αλλά υπομονετική, βλέποντας δε την επίμονη προσπάθεια μου έκανε κάτι ψιλοτρυφεράδες, έτριβε μαγουλάκι πάνω μου, σε μία από τις εξόδους μου φίλαγε στήθια, ζήτησε συγνώμη στο τέλος (αν έδειχνε μία στοιχειώση συμμετοχή, ούτε συγνώμες, ούτε χρόνο θα της έτρωγα και θα ξαναπήγαινα)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 13, 2010
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
free
Ανώτερος
Εγγραφή:
30 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
149
Likes:
2.831
Πόντοι:
6.925
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού