Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 362 10
Μπουρδέλα
348397
Γενική βαθμολογία
6.1
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Από τον συγκεκριμένο οίκο έχω περάσει αρκετές φορές αλλά μόνο μια φορά μπήκα σε δωμάτιο με την Αντριάννα. Την Ναταλύ την είχα πετύχει 2-3 φορές αλλά δεν είχα μείνει.
Το απόγευμα της Πέμπτης ήμουν πάλι έτοιμος να φύγω (καθότι προτιμώ τις βυζάρες) αλλά με σταμάτησε στην πόρτα όλο νάζι και το ξανασκέφτηκα.
Η Ναταλύ έχει ωραίο σωματάκι όπως αναφέρουν και οι προηγούμενοι συναγωνιστές. Ήρθε σχετικά γρήγορα στο δωμάτιο και άρχισε ένα πολύ καλό ..μπούκι που ομολογώ δεν το περίμενα. Χωρίς deepthroat αλλά με πάθος και δυνατό ρούφηγμα.
Κάποια στιγμή και ενώ είδα ότι δεν την πάλευα στης ζήτησα να ανέβει από πάνω πράγμα που έκανε με ευχαρίστηση.
Πάρα πολύ καλές κινήσεις σιγά σιγά στην αρχή και πιο βαθιά στην συνέχεια. Πολύ καλό λίκνισμα της μέσης ενώ χούφτωνα τα όμορφα κ...μέρια της.
Μετά από μερικές βαθιές βουτιές δεν άντεξα και επήλθε το μοιραίο.
Χωρίς να βιαστεί σηκώθηκε και με ένα μωρομάντιλο μου έβγαλε το προφυλακτικό και καθάρισε τον "Ντόναλντ".
Πάρα πολύ καλή και φιλική για τα 20€ και σίγουρα θα την ξαναεπισκεφθώ.
Το απόγευμα της Πέμπτης ήμουν πάλι έτοιμος να φύγω (καθότι προτιμώ τις βυζάρες) αλλά με σταμάτησε στην πόρτα όλο νάζι και το ξανασκέφτηκα.
Η Ναταλύ έχει ωραίο σωματάκι όπως αναφέρουν και οι προηγούμενοι συναγωνιστές. Ήρθε σχετικά γρήγορα στο δωμάτιο και άρχισε ένα πολύ καλό ..μπούκι που ομολογώ δεν το περίμενα. Χωρίς deepthroat αλλά με πάθος και δυνατό ρούφηγμα.
Κάποια στιγμή και ενώ είδα ότι δεν την πάλευα στης ζήτησα να ανέβει από πάνω πράγμα που έκανε με ευχαρίστηση.
Πάρα πολύ καλές κινήσεις σιγά σιγά στην αρχή και πιο βαθιά στην συνέχεια. Πολύ καλό λίκνισμα της μέσης ενώ χούφτωνα τα όμορφα κ...μέρια της.
Μετά από μερικές βαθιές βουτιές δεν άντεξα και επήλθε το μοιραίο.
Χωρίς να βιαστεί σηκώθηκε και με ένα μωρομάντιλο μου έβγαλε το προφυλακτικό και καθάρισε τον "Ντόναλντ".
Πάρα πολύ καλή και φιλική για τα 20€ και σίγουρα θα την ξαναεπισκεφθώ.
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού