Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 140 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Η Τσεχα Ντενιζα στο ποστο της,καυλιαρικο υφος,χαμογελαστη και με ορεξη για ''βρωμικα''παιχνιδια,μπαινει στο δωματιο και μου ριχνει ενα ρουφηχτο φιλι στο λαιμο,την βαζω ανασκελα στο κρεβατι και το στομα της το εκανα μουνι,χωρις χερια το εχωνα οσο πιο βαθια μπορουσα κρατωντας την απο τα μαλλια,επιασε βαση κανοντας ενα καταπληκτικο deepthroat,που και που την αφηνα να παρει ανασες και μετα παλι τα ιδια,@@ και καυλι γινονταν ενα με το στομα.

Της λεω οτι θελω χυσιμο στο προσωπο και μου λεει''Δεν το κανω,στο στηθος ναι''.Σκεφτηκα οτι ετσι τα λεει αυτα.Οπερ και εγενετο,φγαζω την καποτα και σιγα σιγα αρχιζω ενα χυσιμο μερικων δευτερολεπτων,εβαλε τα χερια μπροστα απο τα ματια της αλλα η πορεια των φλοκιων ηταν ανεμελη με αποτελεσμα να την παρουν σε προσωπο,στηθος,λαιμο και χερια,μου ειπε τοτε΄΄Sperm Bank!''τον στραγγιξα καλα οπως και οταν με πιπωνε στα μαγουλα και το κουτελο της και αφου τα ειπαμε λιγακι εφυγε μεσα στο χαμογελο και την καυλα της.

Η επομενη φορα θα ειναι συντομα καθως προσφερεται για πολλες ανωμαλιες η Ντενιζα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 11, 2008
Όνομα κοπέλας
Ντενίζα
psolaras78
Τιμημένος
74
Πόντοι:
9.295
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια