Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 110 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Μονικα...κλασικα...οτι εχουν αναφερει και οι προηγουμενοι...
Χωρος πολυ βρωμικος....ευτυχως η κοπελα σε ωθει να περασεις μεσα...
Η Μονικα με βυζαρες και κολαρα...λιγα παραπανω κιλακια...αλλα εμενα μ'αρεσουν και ετσι...
Ξεκιναμε με τριψιμο του πουτσου στον κολο της και συνεχιζει με ισπανικο...δεν ειναι βεβαια τοσο μεγαλα τα βυζια της για να χασεις τον κοσμο σου...αλλα το παλευει...
Βαζει καποτα και ξεκινα μια πιπα μαλλον αδιαφορη.Της ζηταω να γυρισει σε σταση 69 και το κανει...αρχιζω και παιζω με το μουνακι και την κολοτριπυδα της...Εννοειται πως δεν αποπειραθηκα να την γλυψω κιολασ....Συνεχιζουμε με γαμισι απο μπροστα...απο πισω...απο το πλαι...
Επειδη ηταν η 3η που πηρα μεσα σε ενα βραδυ,εβλεπα πως αργουσα να τελειωσω...και επειδη την ειχα παρει ηδη σε 4-5 στασεις της λεω πως θελω να τελειωσω με ισπανικο...
Γυριζουμε σε ισπανικο...και της λεω...να χυσω στα βυζια σου...οκ μου λεει αρκει να μην με χυσεις στα μουτρα...
Βγαζω την καποτα...και μετα απο λιγο παιξιμο...εγω με τον πουτσο μου και αυτη με τ'αρχιδια μου την χυνω στα βυζια!!!!
Πολυ καλη συμπεριφορα και σουπερ εξυπηρετηση...Πιθανον να δινει και κολο γιατι κουβαλουσε ενα λιπαντικο μαζι της...αλλα δεν της το ζητησα...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 23, 2010
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
Μέλος
13
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού