Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.1 221 10
Μπουρδέλα
234260
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Σαββατόβραδο προς Κυριακή. Έψαξα στα δεκαπενταράκια του Μεταξιού (καθότι η οικονομική στενότης...) αλλάελάχιστα τα καλά (η Μία, ΓΓερμανίδα στη ΚΚολωνού μμιαόχι άάσχημηκωλού στο Ι-1Α και άλλη μια (μάλλον ευτο)=ξανθιά, με άκα, κάπου στα ψηλά της Ι(άσωνος) Κάτι η πληθώρα των ίντι-πάκι και των άλλων ασιατών (εντοπίσθηκε κάποιος σαν κορεάτης ή κάτι παρόμοιο), κάτι η γενική μπίχλα και η θέα διάφορων μπάζων με έτρεψαν στη Φυλής και τα πέριξ. Αναγκαστικά αυξήθηκε το μπάτζετ κατά 5 ευρώ.
Μετά από σύντομη βόλτα, μπουκάρισα στο επί της οδού Φωκαίας 25 μέλαθρο όπου βαρδιάνα ήταν η ουκρανή Άννα.
Η Αννούλα είναι όμορφη με κανονικό σφιχτό σώμα. Δεν τη λες αδύνατη αλλά δεν είναι υπέρβαρη. Καστανή, μαλλιά δεμένα πίσω,όμορφο οβάλ πρόσωπό, πράσινες ανταύγειες στα μάτια, ωραία γεματούλικα (όχι παχιά) μπούτια και μικρό απαλό 2αράκι βυζί.
Περίμενα κανένα 8λεπτο στο οριακά ανεκτό δωμάτιο, με τον μικρό πλαϊνό καθρέφτη.
Μπήκε η νεαρά και σήκωσα το νυσταγμένο κεφάλι μου από το ελεεινό μαξιλάρι.
Της είπα κάνα δυο καλές κουβέντες, την αγκάλιασα τη χάιδεψα, φίλησα τα τρυφερά βυζάκια της και το λαιμό της. Με ξάπλωσε για πίπα (με latex επικάλυψη). Ικανοποιητική η απόδοση της στο πεδίο. Πίπα σφιχτή με λίγα ρουφηγματάκια και ανεπαίσθητη χειροβοήθεια. Της χάιδευα το κώλο και τα βυζιά
Της ζήτησα να ανέβει απάνω, εάν δεν ήταν κουρασμένη (έτσι έδειχνε)και το έκανε. καλές κινήσεις και αλλαγές στο ρυθμό. Πισοκολλητό μετά με σωστό στήσιμο. Κοίταζα και λίγο το καθρέφτη. Μου άρεσε ο κώλος της. Την γύρισα στο κλασίκ: Tα πόδια αρχικά στους ώμους, μετά χαμηλά, σφιχτό αγκάλιασμα και τέλος. Άφηνε μικρά fake βογγητάκια που δεν με ενοχλούσαν. Γύρω στο 7λεπτο κράτησε ο αγώνας.
Συνοπτικά: Ωραία κοπέλα (γύρω στα 25 μου φάνηκε)με απαλό καθαρό δέρμα. Continental* υπηρεσιές αλλά καλής ποιότητας υλικά. Κάνει όλες τις στάσεις χωρίς άλλα έξτρα. Δεν ήταν απρόθυμη αλλά έδειχνε ψιλοκουραμένη. Έμεινα ευχαριστημένος.
*(δανείστηκα τη λέξη από τα πρωινά των ξενοδοχείων)
Μετά από σύντομη βόλτα, μπουκάρισα στο επί της οδού Φωκαίας 25 μέλαθρο όπου βαρδιάνα ήταν η ουκρανή Άννα.
Η Αννούλα είναι όμορφη με κανονικό σφιχτό σώμα. Δεν τη λες αδύνατη αλλά δεν είναι υπέρβαρη. Καστανή, μαλλιά δεμένα πίσω,όμορφο οβάλ πρόσωπό, πράσινες ανταύγειες στα μάτια, ωραία γεματούλικα (όχι παχιά) μπούτια και μικρό απαλό 2αράκι βυζί.
Περίμενα κανένα 8λεπτο στο οριακά ανεκτό δωμάτιο, με τον μικρό πλαϊνό καθρέφτη.
Μπήκε η νεαρά και σήκωσα το νυσταγμένο κεφάλι μου από το ελεεινό μαξιλάρι.
Της είπα κάνα δυο καλές κουβέντες, την αγκάλιασα τη χάιδεψα, φίλησα τα τρυφερά βυζάκια της και το λαιμό της. Με ξάπλωσε για πίπα (με latex επικάλυψη). Ικανοποιητική η απόδοση της στο πεδίο. Πίπα σφιχτή με λίγα ρουφηγματάκια και ανεπαίσθητη χειροβοήθεια. Της χάιδευα το κώλο και τα βυζιά
Της ζήτησα να ανέβει απάνω, εάν δεν ήταν κουρασμένη (έτσι έδειχνε)και το έκανε. καλές κινήσεις και αλλαγές στο ρυθμό. Πισοκολλητό μετά με σωστό στήσιμο. Κοίταζα και λίγο το καθρέφτη. Μου άρεσε ο κώλος της. Την γύρισα στο κλασίκ: Tα πόδια αρχικά στους ώμους, μετά χαμηλά, σφιχτό αγκάλιασμα και τέλος. Άφηνε μικρά fake βογγητάκια που δεν με ενοχλούσαν. Γύρω στο 7λεπτο κράτησε ο αγώνας.
Συνοπτικά: Ωραία κοπέλα (γύρω στα 25 μου φάνηκε)με απαλό καθαρό δέρμα. Continental* υπηρεσιές αλλά καλής ποιότητας υλικά. Κάνει όλες τις στάσεις χωρίς άλλα έξτρα. Δεν ήταν απρόθυμη αλλά έδειχνε ψιλοκουραμένη. Έμεινα ευχαριστημένος.
*(δανείστηκα τη λέξη από τα πρωινά των ξενοδοχείων)
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 27, 2010
Όνομα κοπέλας
Άννα
Επισκέπτης
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού