Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.9 23 10
Μπουρδέλα
49218
Γενική βαθμολογία
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Μετά απο μια τσάρκα στην περιοχή εντώπισα τυχαία την Ελένη.
Είναι Ελληνίδα και πολύ καλή, φιλική, κορμάρα με τα όλα της.
Είναι ομιλιτική, δεν εχει κομπλεξ και πιστεύω σέβεται τον πεάτη και τιμά το 20άρικο στο έπακρο.
Δεν βιάζεται στο δωμάτιο.
Επειδη αυτή είναι η πρώτη κριτική που γράφω, το σύστημα δεν μου επιτρέπει υψηλότερη βαθμολογία απ'το 7 για τη συμμετοχή/διάθεση της κοπέλας. θα έβαζα 9-10 καθώς επίσης και στη σχέση απόδοσης/τιμής το ίδιο.
Τσατσα/τσατσο δεν είδα γιατί ειχε έρθει η κοπέλα μόνη της στο σαλόνι γι'αυτό έβαλα 3 γιατί δεν επετρεπε το σύστημα να μη βάλω επιλογή
Απο απλή απορία την είχα ρωτήσει αν πηγαίνει και σε ξενοδοχείο και μου απάντησε θετικά. 150 ευρώ για μία ώρα.
την επισκεύθηκα ξανά στις 13.6.2010 και πάλι μου άφησε άριστες εντυπώσεις. :-)
Είναι Ελληνίδα και πολύ καλή, φιλική, κορμάρα με τα όλα της.
Είναι ομιλιτική, δεν εχει κομπλεξ και πιστεύω σέβεται τον πεάτη και τιμά το 20άρικο στο έπακρο.
Δεν βιάζεται στο δωμάτιο.
Επειδη αυτή είναι η πρώτη κριτική που γράφω, το σύστημα δεν μου επιτρέπει υψηλότερη βαθμολογία απ'το 7 για τη συμμετοχή/διάθεση της κοπέλας. θα έβαζα 9-10 καθώς επίσης και στη σχέση απόδοσης/τιμής το ίδιο.
Τσατσα/τσατσο δεν είδα γιατί ειχε έρθει η κοπέλα μόνη της στο σαλόνι γι'αυτό έβαλα 3 γιατί δεν επετρεπε το σύστημα να μη βάλω επιλογή
Απο απλή απορία την είχα ρωτήσει αν πηγαίνει και σε ξενοδοχείο και μου απάντησε θετικά. 150 ευρώ για μία ώρα.
την επισκεύθηκα ξανά στις 13.6.2010 και πάλι μου άφησε άριστες εντυπώσεις. :-)
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 11, 2010
Όνομα κοπέλας
Ελένη
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού