Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 110 10
Γενική βαθμολογία

6.6
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

1.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Με το συναγωνιστώ jopino πρέπει να πήγαμε με μικρή διαφορά, οπότε και η κριτική μου δεν είναι πολυ διαφορετική.
Ημουν Μικρολίμανο, στον Ιστιοπλοιικό και αφού πλήρωσα 2 ποτά 24€ +1 μπουρμπουάρ, κοιτάω το πορτοφόλι και είχαν μείνει 15€. Δεν ρίξαμε που δεν ρίξαμε το μωρό σκέφτηκα, ας βρώ κάτι ευχάριστο στη βραδιά. Φεύγω και σε 15 λέπτα ήμουν στη Μεγ. Αλεξάνδρου. Ήταν το πρώτο μαγαζί που μπήκα. Την Μόνικα την είχα ξαναδεί. Μου άρεσε πιο πολύ αυτή τη φορά, ήμουν κουρασμένος, κόσμο δεν είχε και μπήκα κατευθείαν.
Το δωμάτιο μαύρο χάλι. Πρέπει να ήμουν τυχερός, γιατί είχε τουλάχιστον ανεμιστήρα. Η βρώμα απίστευτη.
Ευτυχώς ήρθε γρήγορα η Μονικα και δεν με επηρέασε πολύ. Ισπανίδα συστήθηκε, δεν με έπεισε, χαμογελαστή και γλυκιά κοπέλα. Πιασαμε λίγο κουβέντα, ενώ παράλληλα με χαιδευε, με φίλαγε και τριβόταν πανω μου. Μετά κάθησε στο κρεβάτι, εγω όρθιος, και έτριβε τον πουτσο μου στα βυζιά της. Πλαστικα μέν, καλή υφή δε.
Εν συνεχεία, φοράει το σκουφάκι και κάνει μια μέτρια προς συμπαθητική πιπούλα.
Την έστεισα στα 4 και άρχισα να την πηδάω. Οπότε άρχισε σε κάποια φάση να κουνάει την μέση της και με κάβλωσε απίστευτά. Για να μην τελείωσω, την γύρισα σε ιεραποστολικό. Άρχισε να με φιλαέι στο λαιμό. Με μερικά δυνατά χτυπήματα το τέλος δεν άργησε να έρθει.
Είναι γλυκιά κοπέλα, με καμπύλες και κολάρα και μερικά παραπανήσια κιλά στην κοιλιακή χώρα, χωρίς όμως να είναι αντιαισθητικά. Για μένα τουλάχιστον. Καλό vfm για μία τουλάχιστον φορά, με εξέρεση τον απαράδεκτο χώρο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 16, 2010
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
Σεβαστός
61
Πόντοι:
2.062
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού