Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.9 70 10
Μπουρδέλα
74890
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
χτεσινη επισκεψη στο ματαξι Ιάσωνος 27Α στις 22.00
η κοπελα ηταν η αννα απο ρυμανια μελαχρινη ομορφη κοπελα με οχι μεγαλο στηθος γυρο στο στο 1,60 και περιπου 20 ετων.
την ρωτησα και μου το ειπε, αλλα πρεπει να ελεγε αληθεια μιας και φαινοταν.
στο δια ταυτα, μου τραβηξε την προσοχη απο το σαλονι γιατι ειχε ενα πολυ καλο αερα και ενα προσχαρω υφος.
περασα στο δωματιο και μετα πο λιγο που ηρθε ξεκινησαμε.
(δυστυχος)αρχισε χωρις προκατακτικα και η πιπα της θα ελεγα οτι ηταν εφηβική ειχε κλεισει το κεφαλι μεσα στο στομα της και το εγλυφε.
ηταν αρκετα αισθησιακο αλλα δυστυχος εμεινε μονο σε αυτο.
μετα προχωρισαμε σε ιεραποστολικο, πισσοκολιτο και μετα παλι ιεραποστολικο για να τελειωσω.
στην διαρκεια μπορω να πω οτι ψιλο επαιζε η κοπελα κανοντας αστειακια κλπ κλπ, τα οποια δεν με ξενεροσαν μιας και το σωματακι της ηταν πολυ ωραιο και ειχα φτιαχτει ειχε περιποιημενο το μ... της τ οποιο ηταν μικρο και ηταν χαρμα οφθαλμων.
περασα καλα και το μονο που μπορω να πω για την κοπελα ειναι το οτι ισως αμα περασω λιγο τα χρωνια να γινει και καλυτερη.
δουλευει στην απογευματινη βαρδια
εαν ξαναπερασω παντος θα ξαναμπω...
η κοπελα ηταν η αννα απο ρυμανια μελαχρινη ομορφη κοπελα με οχι μεγαλο στηθος γυρο στο στο 1,60 και περιπου 20 ετων.
την ρωτησα και μου το ειπε, αλλα πρεπει να ελεγε αληθεια μιας και φαινοταν.
στο δια ταυτα, μου τραβηξε την προσοχη απο το σαλονι γιατι ειχε ενα πολυ καλο αερα και ενα προσχαρω υφος.
περασα στο δωματιο και μετα πο λιγο που ηρθε ξεκινησαμε.
(δυστυχος)αρχισε χωρις προκατακτικα και η πιπα της θα ελεγα οτι ηταν εφηβική ειχε κλεισει το κεφαλι μεσα στο στομα της και το εγλυφε.
ηταν αρκετα αισθησιακο αλλα δυστυχος εμεινε μονο σε αυτο.
μετα προχωρισαμε σε ιεραποστολικο, πισσοκολιτο και μετα παλι ιεραποστολικο για να τελειωσω.
στην διαρκεια μπορω να πω οτι ψιλο επαιζε η κοπελα κανοντας αστειακια κλπ κλπ, τα οποια δεν με ξενεροσαν μιας και το σωματακι της ηταν πολυ ωραιο και ειχα φτιαχτει ειχε περιποιημενο το μ... της τ οποιο ηταν μικρο και ηταν χαρμα οφθαλμων.
περασα καλα και το μονο που μπορω να πω για την κοπελα ειναι το οτι ισως αμα περασω λιγο τα χρωνια να γινει και καλυτερη.
δουλευει στην απογευματινη βαρδια
εαν ξαναπερασω παντος θα ξαναμπω...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 08, 2010
Όνομα κοπέλας
Άννα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού