Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 77 10
Μπουρδέλα
83733
Γενική βαθμολογία
5.9
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Βυζομωράκι 20 χρ από Ρουμανία, κοντό με καλό teen σωματάκι κ τραβηχτικά βυζιά, 2-3 νουμεράκι στητά και καλά στην αφή, το πρόσωπό της δεν είναι ιδιαίτερα ωραίο και έχει κ λίγο μουστακάκι όταν την είδα από κοντά ή τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε αλλά εμένα προσωπικά με αποζημιώνει το σωματάκι της κ δεν έχω πρόβλημα και το κωλαράκι να σημειώσω καλό.
Μπαίνω μέσα, ευγενέστατη τι κάνεις πώς σε λένε. Αρχίζει GFE χαδάκια και φιλιά στο στήθος, περνάει λαστιχάκι κ η πίπα ήταν μετριοκαλή. Της λέω να κάνουμε πισωκολλητό, στήνεται παίρνοντας μια καμπουριαστή στάση αλλά περιέργως ήμουν άνετος κ έμπαινα καλά στο μουνάκι, στενό κ πολύ όμορφο. Την γύρισα από μπροστά κ συνέχεια έβαζε τα χέρια της στο μουνί τα τράβηξα 2 φορές και την τρίτη μου λέει ότι πονάει γιαυτό το βάζει λογικό αν είναι έτσι όπως τα λέει και δουλεύει 2 βδομάδες το κοριτσάκι..μετά κάθησε μιλήσαμε με χάιδευε λες κ ήμουνα ό γκόμενος της κ μου έλεγε για τον εαυτό της. Την συμπάθησα πάρα πολύ.
Προτείνετε ανεπιφύλακτα σε όσους γουστάρουν άγουρες πιπινοκαταστάσεις! Ορμάτε!
Μπαίνω μέσα, ευγενέστατη τι κάνεις πώς σε λένε. Αρχίζει GFE χαδάκια και φιλιά στο στήθος, περνάει λαστιχάκι κ η πίπα ήταν μετριοκαλή. Της λέω να κάνουμε πισωκολλητό, στήνεται παίρνοντας μια καμπουριαστή στάση αλλά περιέργως ήμουν άνετος κ έμπαινα καλά στο μουνάκι, στενό κ πολύ όμορφο. Την γύρισα από μπροστά κ συνέχεια έβαζε τα χέρια της στο μουνί τα τράβηξα 2 φορές και την τρίτη μου λέει ότι πονάει γιαυτό το βάζει λογικό αν είναι έτσι όπως τα λέει και δουλεύει 2 βδομάδες το κοριτσάκι..μετά κάθησε μιλήσαμε με χάιδευε λες κ ήμουνα ό γκόμενος της κ μου έλεγε για τον εαυτό της. Την συμπάθησα πάρα πολύ.
Προτείνετε ανεπιφύλακτα σε όσους γουστάρουν άγουρες πιπινοκαταστάσεις! Ορμάτε!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 08, 2010
Όνομα κοπέλας
Τζοάννα
Maaneskyggen
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού