Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.0 86 10
Μπουρδέλα
63822
Γενική βαθμολογία
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Θέλω να αναφερθώ μόνο στο κάτω μαγαζί,μια μέρα πριν λίγο καιρό έκανα μια τσάρκα στην φυλή και όταν έφτασα σε αυτό το μαγαζί μπήκα μέσα μου λέει η τσατσά το πρόγραμμα και μετά βγαίνει η κοπέλα 19 χρονών από Βουλγαρία πολύ γκομενάρα(είναι πολύ φθηνή για μπουρδέλο θα έλεγα κάνει άνετα για να είναι πιό πολυτελείας)με παρότρινε να περάσω αλλά έφυγα με σκοπό να πάω σε μιά άλλη αλλά λόγο των μεγάλων βυζιών που είχε άλλαξα γνώμη και είπα να πάω σε αυτήν τελικά και σε κάνα δεκάλεπτο αργότερα επιστρέφω στον οίκο ανοχής και περνάω στο δωμάτιο ήτανε το καλύτερο γαμίσι.
Κάποιες μέρες αργότερα ξαναπήγα στο μπουρδέλο για να την ξαναγαμίσω και το μπουρδέλο ήταν γεμάτο μετανάστες κάνω μια βόλτα και σε λίγο ξαναπηγαίνω και τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά με αυτήν την κοπέλα πρός το χειρότερο ίσα ίσα που πήρε ένα τσιμπούκι και αφού της τον έβαλα 2-3 φορές λέει εντάξει και φεύγει.
Να αναφέρω επίσης ότι αυτά έγιναν στην δεύτερη βάρδια στην οποία έχω δει και άλλη κοπέλα,όσοι γουστάρετε να πάτε έχει τα μεγαλύτερα βυζιά που έχω σε πουτάνα(τουλάχιστον τόσο μικρή(19 χρονών)και καυλιάρα σαν αυτήν.
Κάποιες μέρες αργότερα ξαναπήγα στο μπουρδέλο για να την ξαναγαμίσω και το μπουρδέλο ήταν γεμάτο μετανάστες κάνω μια βόλτα και σε λίγο ξαναπηγαίνω και τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά με αυτήν την κοπέλα πρός το χειρότερο ίσα ίσα που πήρε ένα τσιμπούκι και αφού της τον έβαλα 2-3 φορές λέει εντάξει και φεύγει.
Να αναφέρω επίσης ότι αυτά έγιναν στην δεύτερη βάρδια στην οποία έχω δει και άλλη κοπέλα,όσοι γουστάρετε να πάτε έχει τα μεγαλύτερα βυζιά που έχω σε πουτάνα(τουλάχιστον τόσο μικρή(19 χρονών)και καυλιάρα σαν αυτήν.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 03, 2010
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού