Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 195 10
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Όπως λέει κ ένας συναγωνιστής πιο κάτω η Μπιανκα είναι αρκετά υπερτιμημένη.

Κατ αρχάς ο χώρος είναι άθλιος κ δεν πρόκειται να ξαναπεράσω πότε, ούτε με την πιο μουναρα. Το δωμάτιο μικρό, μύριζε έντονα, νεροχύτης χαλασμένος έτοιμος να διαλυθεί, βρώμικοι τοίχοι, χωρίς κλιματισμό και αυτό που μου έκανε αίσθηση ήταν μια ετοιμόρροπη ντουλάπα μέσα στην λίγδα. Ήμουν έτοιμος να φύγω μόλις αντίκρισα αυτήν την κατάσταση κ να παω στην Αννα στο Φ71 (το βυζί της Άννας παρεμπιπτόντως είναι αριστούργημα, το έχω ερωτευτεί) αλλά επειδή είχε πολύ κόσμο η Αννα κ φοβόμουνα μη βιάζεται κ είχα ξεντυθει τελικά εμεινα .

Η μπίανκα είναι λίγο-πολύ όπως περιγράφεται πιο κάτω αλλά για μένα ΟΛΑ της είναι ΜΈΤΡΙΑ όσον άφορα την εμφάνιση της: κώλος, βυζί, σώμα, πρόσωπο τίποτα το ιδιαίτερο, κ δεν θα πέρναγα άλλα στο σαλόνι δεν την είδα καλά λόγω χαμηλού φωτισμού.

Στο δωμάτιο τώρα άρχισε χωρίς προκαταρκτικά, προφυλακτικό σε πεσμένη πούτσα με πίπα σχετικά καλή άλλα δεν κράτησε πάνω από ένα λεπτό, δυο στάσεις ιεραποστολική κ στα τέσσερα με μικρή συμμετοχή. Ήταν πολύ δεκτική κ δεν βιαζόταν, άφηνε πιάσιμο παντού κ στήσιμο στα τέσσερα ΤΈΛΕΙΟ, χωρίς υπεκφυγές ανοίγει τα πόδια κ τουρλώνει την λεκάνη ώστε να υπάρχει τέλεια διείσδυση. Ίσως το πιο ωραίο πισσωκολλητο που εχω κανει. Μόλις τελείωσα έφυγε σε δευτερόλεπτα αφού κοιτάχτηκε αρκετά στον καθρέπτη. Κ κάτι άλλο, δεν γουστάρει να μιλάει καθόλου. Πήγα να της μιλήσω δύο φορές κ μου έλεγε No talking ?!?!?

Αν κ δεν βιάζεται κατά την πράξη, γιατί γενικά ισχύει το αντίθετο αφού κάθισε ένα πεντάλεπτο (όσο κράτησα δηλαδή), δεν θα την ξαναδοκίμαζα μόνο κ μόνο για το στήσιμο στα τέσσερα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 05, 2010
Όνομα κοπέλας
Μπιάνκα
Σεβαστός
10
Πόντοι:
1.240
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού