Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 110 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
19-5 23:00. Παρκαρω απ εξω μπαινω μεσα, βλεπω ψηλη ξανθια, βυζαρες, κωλαρα Οκ προσωπο και δεινω το 15αρι ευθυς αμεσως γιατι βιαζομουνα. Ερχεται το μωρο στο δωματιο, φιλακι? μου λεει, της δινω ξοφαλτσο χειλακι, δεν θυμαμαι το ονομα της ομως ρε γαμωτο μαλλον ρωσιδοειδες ηταν. Ψηλη ξανθια,
βυι 3-4 τουμπανο σφιχτο κωλαρα ονειρικη, tattoo στη ραχοκοκαλια κατι γραμματα και ενα στο δεξι κωλομερι σαν φτερο κατι. Με ξαπλωνει και μετα απο δυο τρια φιλακια μου τον περνει στις βυζαρες ενω χουφτωνω την θεϊκη κωλαρα της, και δεν αντεχω καθολου, φερε να φαω την μουναρα σου τις λεω. Ο,τι σ αρεσει εσενα μου λεει. Μετα απο λιγο 69 παρα λιγο να χυσω και παμε πισοκολλητο με τον που τις τον βαζω χυνω στο μισο λεπτο και η γκομενα συνεχιζει να δινει και εκει που εχει αρχισει να μου πεφτει συνεχιζει η γκομενα και με ξαναφερνει και βουταω τα καπουλια της και της δινω ενα κοπανημα σπεσιαλ, και ξανα τελειωνω μεσα της. Πω πω πω τι πραμα ηταν η μουναρα της σκετη καυλα και πεντακαθαρη μοσχομυριστη ευγενικοτατη αν και δεν τα μιλουσε πολυ καλα τα Ελληνικα αλλα και τι εγινε? Αξια με τα ολα της. Να την προτιμησετε και θα με θυμηθειτε ειναι εκει απ οτι μου πε απ τ απογευμα μεχρι το πρωι

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 19, 2010
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
Μέλος
21
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού