Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 238 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Επίσκεψη το σαββατο πρωι σε αυτο το οικημα. Ελπίζω να μην κανω λαθος το σπιτακι, αλλα ετσι κι αλλιως αυτη δουλευει παντου οποτε λιγη σημασια εχει. Την πετυχαινουμε διδυμου, στο διπλα (φ84)1ος οροφος και γενικα δουλευει τουλαχιστον κανα 12ωρο καθε μερα με διπλοβαρδιες όπου λαχει. Ο λόγος για την Τζουλίτσα(όπως χαριτωμενα την αποκαλεσε η τσατσα!), όπως τζουλιτσα λεγανε φυσικα και μια αλλη που δουλευε την επομενη μερα στο ιδιο, επηρεασμενοι απο τις γνωστες τσοντες και τον παροξυσμο της τζουλιοελλαδας...
Η κοπελα εχει το γνωστο προγραμμα της διδυμου, δηλαδη χυσιμο στο στομα με 20 και+ κωλο στα 25 ευρά. Το κοριτσι ειναι φνωστο στην περιοχη εδω και κανα 4μηνο-6μηνο, 3αρια φυσικα αρκετα καλα βυζια, πιρσινγκ στο μουνι, ωραια κωλαρα, κανονικου παχους το μωρο και φατσα σκυλέ που δεν την λες ομορφη αλλά ειναι εκφυλη. Στο προκειμενο καλο τσιμπουκακι με περιποιηση στα καλαμπαλικια και βυζοπεριποιηση. Συνεχεια με καλο γαμησι ιεραποστολικά και κωλογαμήσι πισωκολλητά οπου ομως εσκυβε τον κωλο της για να μην τον παρει βαθεια και παλευαμε κανα 3λεπτο εκει να το βαλουμε και οταν το εβαζα ξαναβγαινε με τις κινησεις της. Σουφρα παντως καλοσχηματισμενη και σφιχτη. γυρισαμε στο πλαι οπου δεν υπηρχε πληρης διεισδυση και εκει δεν εκανε κινησεις αποφυγης. Με αυτα και μ αυτα εφτασε η ωρα να ''κλαψει'' ο πουτσος μου και τα δακρυα του τα πηρε ολα στο στομα της το μωρο. Όχι κατι που ξεφευγει τρελά σε συμμετοχή λοιπον, αλλά φουλ, φουλ προγραμμα!

Σημαντικο σημειο ότι βγηκα αμερέντωτος, όπως συμβαινει στις κωλοδιεισδύσεις μου τον τελευταιο καιρο( α ρε Βυζολάγνε, ήρθε η σειρά σου για μερέντες, εγω ξεφυγα απο την κατάρα!)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 15, 2010
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
Τιμημένος
Εγγραφή:
28 Φεβ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
95
Likes:
1.263
Πόντοι:
7.195
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού