Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 125 10
Γενική βαθμολογία

4.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Μετά από σύντομη περιήγηση στην Ιάσωνος όπου δεν βρέθηκε τίποτα αξιόλογο, κατέληξα στο εν λόγω σπιτάκι. Εκεί εμφανίστηκε μια πολύ όμορφη παρουσία με μακρύ και ίσιο μαύρο μαλλί, ωραίο πρόσωπο και πολύ καλό σώμα με στήθος δυαράκι. Η τσατσά μου είπε τα κλασσικά συν 69 στην τιμή των 15€.

Πλήρωσα λοιπόν το αντίτιμο και μπήκα στο δωμάτιο το οποίο ήταν σχετικά καθαρό συγκριτικά με τα χάλια που συναντάς συνήθως στην περιοχή. Μετά από λίγο ήρθε η κοπέλα, μου φόρεσε αμέσως το προφυλακτικό χωρίς να μου έχει σηκωθεί καν, ήρθε από πάνω μου και ξεκίνησε μια μέτρια πίπα. Το σπαστικό όμως ήταν ότι είχε κάτσει έτσι ώστε να μην μπορώ να παίξω με το μουνί της ούτε καν με τα χέρια μου (όχι ότι θα έβαζα γλώσσα, αλλά λέμε τώρα). Μετά από μισό λεπτό το πολύ και αφού ακόμη μου ήταν μελάτος, σταμάτησε την πίπα και έκατσε πάνω μου με πλάτη προς εμένα. Προσπάθησε προφανώς να με τελειώσει γρήγορα πηγαίνοντας δυνατά και γρήγορα πάνω-κάτω αλλά βλέποντας ότι εγώ δεν καταλάβαινα τίποτα, κατέβηκε από μόνη της και στήθηκε στα 4. Εκεί την περιποιήθηκα αναλόγως πηδώντας τη με δύναμη και δίνοντας χαστούκια στα κωλομέρια της, αλλά εκείνη δεν συμμετείχε καθόλου θυμίζοντας έντονα κομοδίνο. Έπειτα το γυρίσαμε σε ιεραποστολικό όπου και ολοκλήρωσα. Αμέσως εκείνη σηκώθηκε, ντύθηκε και εξαφανίστηκε χωρίς να πει ούτε ένα γεια.

Τελικό συμπέρασμα είναι ότι η κοπέλα δεν σέβεται ούτε τα 15€ που πληρώνουμε (τα οποία δεν βρίσκουμε και στο δρόμο), δεν προσφέρει το 69 που διαφημίζει η τσατσά, και προσπαθεί να σε ξεπετάξει όσο το δυνατόν γρηγορότερα και ξεκούραστα. Μάλιστα επειδή έχω πάρει πριν λίγο καιρό και την Στέλλα στο ίδιο οίκημα, έχω να πω ότι δεν υπάρχει καν σύγκριση. Η Στέλλα μπροστά σ'αυτήν είναι η απόλυτη πουτάνα (χωρίς παρόλαυτά και η Στέλλα να είναι το κάτι ιδιαίτερο).

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 15, 2010
Όνομα κοπέλας
Ελένη
Υπηρεσίες
Μέλος
6
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια