Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 108 10
Γενική βαθμολογία

4.5
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Επίσκεψη, σήμερα 14/5 και ώρα 12:30. Η κοπέλα, της οποίας, δυστυχώς, δε συγκράτησα το όνομα, είναι από τη Ρωσσία, άνω των 30 και, αρκετά "σπασμένη". Είναι ξανθιά, με ανοιχτόχρωμα μάτια και λίγο κάτω του 1,65. Διαθέτει ελληνικό σωματότυπο, ήτοι τονισμένη περιφέρεια με ψωμάκια και κυτταρίτιδα. Εγώ, πέρασα για το στήθος της και αυτό ήταν το λάθος μου. Μου φάνηκε μεγέθους 3,5 , αλλά δεν ήταν φυσικό. Ο τρόπος που πάλλοταν μέσα στο σουτιέν της, σε κάθε της βήμα, με ξεγέλασε. Πάντως, κυρίως λόγω των ετών χρήσης και μάλαξης, είναι αρκετά μαλακό.

Η υπηρεσία, μας ενημέρωσε τυπικά για το πρόγραμμα και με οδήγησε χαμογελαστή στο δωμάτιο. Χρόνια έχω την απορία, αν η συγκεκριμένη είναι άντρας ή γυναίκα. Θα στοιχημάτιζα στο δεύτερο, αλλά δε θα έβαζα το χέρι μου στη φωτιά. Με ρώτησε αν με ικανοποιεί η θερμοκρασία του κλιματιστικού, έλεγξε την επάρκεια χαρτιού και αποχώρησε. Το δωμάτιο, στο σύνολό του, ήταν λίγο καλύτερο από το μέσο όρο της περιοχής.

Η (μεγαλο)κοπέλα ήρθε, σύντομα, στο δωμάτιο. Γδύθηκε τελείως, κάθισε κοντά μου και ξεκίνησε να με χαιδεύει στους όρχεις για ένα λεπτό, περίπου. Έπειτα εφάρμοσε το προφυλακτικό και ξεκίνησε μια συμπαθητική, μεγάλης διάρκειας πεολειχία. Δε με πονούσε, δε χρησιμοποιούσε χέρι και προσπαθούσε να πάει βαθιά. Κάποια στιγμή, νομίζω πως προσποιήθηκε ότι πνίγεται. Το έκανε, μάλιστα, δύο φορές. Ελπίζω, βέβαια, να ήταν αυτό και να μην ήταν, απλώς, βήχας. Κάποια στιγμή κοίταξα το στήθος της και διαπίστωσα κάποιες μεγάλες τρίχες, γύρω από τη μία της θηλή. Η εικόνα ήταν, τουλάχιστον, απογοητευτική. Τη σταμάτησα εσπευσμένα, λέγοντας της να έρθει από πάνω μου. Το έκανε, στηριζόμενη στα πέλματά της. Ο ρυθμός της δεν ήταν πολύ καλός, η εφαρμογή της λιπαντικής ουσίας ήταν υπερβολική, η διάθεσή μου είχε χαλάσει και της είπα να τοποθετηθεί στα τέσσερα. Με τη στάση της κρατούσε αρκετή κόντρα. Δεν το διόρθωσε και σε συνδυασμό με τις μηδενικές τριβές, η εκσπερμάτωση θα αργούσε....... μία ημέρα. Το θετικό ήταν ότι δεν έδειξε να δυσανασχετεί, ούτε για το χρόνο, ο οποίος πλησίαζε το τέταρτο, ούτε για την αυξανόμενη ένταση του ρυθμού. Της ζήτησα να μου πιάσει τους όρχεις, το έκανε και με πολύ (νοητικό) κόπο, ήρθε το τέλος. Ντύθηκε και έφυγε, όσο γρήγορα επιθυμούσα. Να σημειώσω πως, για όποιον ενδιαφέρεται, η συγκεκριμένη, διαθέτει μεγάλα χείλη αιδοίου.

Συμπερασματικά, ήταν μία άστοχη επιλογή, η οποία, ευτυχώς, δε στοίχησε παραπάνω από 15 Ευρώ. Θα απορριφθεί από τη συντριπτική πλειοψηφία.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 14, 2010
Υπηρεσίες
Μέλος
56
Πόντοι:
80
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού