Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.3 125 10
Μπουρδέλα
125952
Γενική βαθμολογία
3.9
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Επίσκεψη Παρασκευή βράδυ γύρω στις 03.00 τα ξημερώματα.Εδώ και αρκετό καιρό είχα μπανίσει το μελαχρινό αυτό κωλαράκι αλλά δεν το είχα τιμήσει. Αυτή τη φορά λόγω ότι τα άλλα είχαν πολύ κόσμο ενώ αυτό ήταν άδειο είπα να περάσω.Πραγματικά ένα από τα χειρότερα 20αρικα που έχω δώσει.Η κοπέλα απο μακρια και μέσα στο μισοσκόταδο φαινόταν αστέρι.Μελαχρινό, λιγερόκορμο με απίστευτο πάτο και στητά βυζάκια.Από κοντα όμως μιλάμε για μεγάλη ασχημόφατσα και τελείως αντιπαθητική.Με το που μπαίνει αρχίζει μια άγαρμπη και βιαστική πίπα.Γυρνάει για πισοκωλητό και πάω να χουφτωσω στήθος και μου λέει: Αν άφηνα να μου το ποιάνουν θα έβγαινα στο σαλόνι χωτίς σουτιέν, όταν η κοπέλα βγαίνει με σουτιέν δεν ποιάνεις μόνο κοιτάς.Τέλος παντον ας όψεται ο ωραιός πάτος και συμορφώθηκα.Μετά απο λίγο όμως της ζητάω να αλλάξουμε στάση και πετάει την εξής ατάκα:Καλά πρώτη φορά έρχεσαι σε τέτοια μέρη?Ρωταώ... γιατί το λες αυτό? Μου λέει.. το πολύ 7 λεπτά μπορείς να κάτσεις και θες και άλλη στάση(ενώ έξω δεν περίμενε κανείς!!)?Γυρνάει τελικά με τα χίλια ζόρια όπου και χύνω αμέσως αγανακτισμένος για να σηκωθώ να φύγω...και μου ξαναλέει:'Καλά έπρεπε να σου κάνω παρατήρηση για να χύσεις?' Τρελό μαύρο στη Μαρία που δεν σέβεται τον πελάτη...δυστυχώς πολλές έχουν αρχίσει να ξεφεύγουν
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 01, 2008
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού