Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 77 10
Μπουρδέλα
83733
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Η Ήρα είναι σχετικά παλιά καραβάνα στην πρωινή βάρδια του Βάρδαρη. Γι αυτούς που δεν την έχουν δει ή δεν την έχουν προσέξει, είναι μια ψηλή όμορφη ξανθιά ρωσίδα γύρω στα 30, ούτε πιτσιρίκι, ούτε milf, αλλά γυναίκα εντυπωσιακή που θα γυρίσεις να κοιτάξεις στο δρόμο. Το σώμα της καλό με ωραία επιδερμίδα, ο κώλος κάπως ζουμερός. Η συμπεριφορά της εξαιρετική , ευγενέστατη, σε παροτρύνει να της πεις τι σου αρέσει και δε σ΄αρέσει, θέλει ξεκάθαρα να σε ευχαριστήσει και όχι να σε ξεπετάξει. Έχει 30ε απλό και 40ε για περισσότερη ώρα, πήρα των 30. Άρχισε με λίγα χαδάκια μέσα, αλλά ο Καπετάν Ανέστης ήταν ήδη ντούρος, οπότε προχώρησε στο παρασύνθημα. Μέτρια πίπα, περίμενα κανά δυο λεπτά να δω αν θα βελτιωνόταν, αλλά δεν έβλεπα τίποτα τέτοιο, οπότε τη στήνω και αρχίζω το σφυροκόπημα, γκάπα γκούπα, συνεχόμενα για ένα δεκάλεπτο γεμάτο σε διάφορες στάσεις (από πάνω δε της ζήτησα και δε νομίζω να το κάνει στο απλό), αρκετά ξεχειλωμένη, τελείωσα με αυτήν μπρούμυτα. Σε κάθε αλλαγή στάσης με ρωτούσε πως ακριβώς ήθελα να στηθεί και προσπαθούσε να συμμετέχει με (εμφανώς fake) βογγητά που δεν μου άρεσαν, μόνο προς το τέλος άρχισε να αντιδρά πιο ρεαλιστικά. Για 30ε ήταν πολύ ώρα, αλλά δε δυνασχέτησε καθόλου, τουναντίον ήταν πολύ γλυκειά και μου έκανε κομπλιμέντα στο τέλος.
Συνοψίζοντας:
-Όμορφη γυναίκα
-Πολύ ευγενική, καλός άνθρωπος, δεν είναι τσόκαρο.
-Άνεση χρόνου και κινήσεων στο δωμάτιο, ακόμη και στο απλό των 30ε.
-Τα fundamentals όμως πάσχουν, μέτρια πίπα, ξεχειλωμένη, πράγματα που με βάζουν σε σκέψη για περαιτέρω καταθέσεις.
Συνοψίζοντας:
-Όμορφη γυναίκα
-Πολύ ευγενική, καλός άνθρωπος, δεν είναι τσόκαρο.
-Άνεση χρόνου και κινήσεων στο δωμάτιο, ακόμη και στο απλό των 30ε.
-Τα fundamentals όμως πάσχουν, μέτρια πίπα, ξεχειλωμένη, πράγματα που με βάζουν σε σκέψη για περαιτέρω καταθέσεις.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 02, 2010
Όνομα κοπέλας
Ήρα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού