Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 282 10
Γενική βαθμολογία

4.6
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Η τσάτσα ήταν η συνηθισμένη κοντούλα με τα γυαλάκια που είναι πολύ ευγενική κ μιας κ είπε πολύ καλά λόγια για την κοπέλα και ήταν όμορφη με αθώο βλέμμα στο σαλόνι είπα να περάσω.
Ψηλή, μελαχρινή σχετικά αδύνατη και στήθος προς το μικρό άλλα στητό κ με ωραίες θηλεσ από ισπανια όπως είπε κ "συνεννόηση" στα αγγλικά.
Μπαίνει μέσα κ το αθώο βλέμμα δεν υπήρχε πια. χωρίς χάδια βάζει την καπότα με το στόμα σε τελείως πεσμένο πούτσο καθώς δεν ηθελε να τον ακουμπήσει (το κατάλαβα εμμέσως αργότερα γιατί το έβαλε με το στομα).Πίπα με χέρια μεν αλλά καλή.
Αρχίζουμε ιεραποστολικά κ εκεί που πάω να της πιάσω τα πόδια για να τα βάλω στου ώμους μου με αγκυλώσουν οι τρίχες της. Αξύριστη κάνα δεκαήμερο σίγουρα. οταν τησ το είπα μου έλεγε κατι ασυναρτησίες για να δικαιολογηθεί που δεν μπορούσα να καταλάβω κ το προσπερασα. Σε κάποια στιγμή βγαίνει εξω ο πούτσος κ οταν πάω να τον βάλω δεν με άφηνε κ μου λέει ότι δεν θέλει να την ακουμπάνε γιατι τα χεριά μου είναι βρώμικα κ μπορεί να έχω πιάσει τον πούτσο πριν μου βάλει την καπότα. Καλά λεω τι έχει να ακούσει η τσάτσα μόλις βγω για τις μαλακίες που έλεγε στο σαλόνι. πάω να τησ ανοίξω τα πόδια για πιο καλή διείσδυση κ μου λέει η καργίολα όχι πιο ανοικτά τα πόδια γιατί δεν μπορεί. κ ολα αυτα σε διάστημα κανα δυο λεπτά..δηλαδή πιο πολύ μιλάγαμε πάρα έσπρωχνα. την γυρίζω στα τέσσερα κ εγώ όρθιος έξω από το κρεβάτι κ δεν στηνόταν καθόλου καλά για να μην μπαίνει ο πούτσος όλος μέσα κ εκει που πάω να βάλω το ένα πόδι πάνω στο κρεβάτι γιατι δεν βολευόμουν προηγουμένως νευριάζει, κ μου λεει όχι ετσι μόνο σε κανονική θέση, ξενέρωσα τελείωσ κ μου έπεσε κ ο πούτσος. Κ εκει αρχίζει μια συζήτηση για να διαπραγματευτούμε σε τι στάση θα τη γαμήσω. Εκει έπρεπε να φύγω άλλα δεν ξέρω γιατί δεν το έκανα. Αδικαιολόγητος ήμουν. Μαλακία μου που δεν το έκανα. Αφου συμφώνησα να μην το βάλω το πόδι πάνω στο κρεβάτι πάω να της τον βάζω ξανά, σε άβολη θέση το πορνίδιο εξακολουθούσε να στήνεται, (αφού είχε προηγηθεί λίγο απαράδεκτο παίξιμο από εκείνη για να στηθεί πάλι ο πουστοσ) έβαζε χέρια συνέχεια για να μπαίνει μέσα ΜΟΝΟ το πουτσοκέφαλο κ όταν πάω να της βγάλω τα χέρια άρχισε να μιλάει (μάλλον έβριζε) στην γλωσσά τησ κ έφυγε .. χωρίς να τελειώσω βεβαια!!!!!!!!!!!

Ντύνομαι βγαίνω έξω κ με περίμενε η τσάτσα όπου με πήγε στην κουζίνα μαζί με δύο άλλους αλβανούς για να τα πούμε. εν τω μεταξύ έξω γινόταν μια φασαρία πριν βγω, με την τσάτσα κ μαλλον με τους δύο αλβανούς κ την κοπέλα άλλα δεν κατάλαβαγιατί. αρχίσαμε μια συζήτηση για το τι έγινε κ όταν της είπα μου λέει ότι η κοπέλα είναι μια χαρά κ ότι εγώ φταίω κ να μην λέω τέτοια πράγματα μπροστά στους άλλους πελάτες κ στους αλβανούς γιατί θα με δείρουν. Μη με απειλείς τησ λέω κ δώσε μου πίσω δέκα ευρώ . ο ένας αλβανος συμφωνεί άλλα η τσατσά δεν ήθελε γιατί είχα κάτσει λεει το δεκάλεπτο που μου αναλογεί. κ της λέω ότι δεν ηταν δεκάλεπτο αλλα ακόμα κ έτσι να ήταν την πιο πολλή ώρα μιλάγαμε. τελικά μετα απο δική μου πίεση μου δίνουν δέκα ευρώ κ την κάνω.

Δεύτερη συνεχόμενη απογοητευτική εμπειρία μου στην περιοχή κ δεν ξέρω τι πρέπει επιτελούς να γίνει για να αλλάξει αυτή η κατάσταση.

ΧΑΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ, ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 23, 2010
Σεβαστός
10
Πόντοι:
1.240
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού