Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 77 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Μεσημερακι προς το απογευμα και η Ηρα ηταν αυτη που με τραβηξε να την δοκιμασω. Η τσατσα ειπε 30 το απλο και 40 ολες οι στασεις με χαδακια. Διαλεξα το 2ο, μπορει να εδωσα και τσαμπα το 10ευρω. Ηρθε η Ηρα μεσα με το χαμογελο συμπαθητικια και ευδιαθετη με ορεξη για κουβεντουλα. Ξανθια σχετικα ψιλη, αδυνατη γυρω στα 30 θα ειναι σιγουρα δεν την ρωτησα. Το μονο μειον που με χαλασε αλλα το διωρθωσε πληρως με την διαθεση της, ηταν το ψιλοχαλια σιλικονης βηζι της, που με ξεκαυλωνε. Η Ηρα με ξαπλωσε στο κρεβατι και μου ειπε, οτι θελω να μου κανει να μην διστασω και να της το πω, χαδακια προσφερε κατι ψιλα χωρις να με απογειωσουν, πηρε τετοια θεση προς τα εμενα κατα την διαρκεια της πιπας αφηνοντας μου μαλον το ελευθερο να επεξεργαστω το μουνακι της αφου ανοιξε τα ποδια της και το ειχα σε κοινη θεα, καθως μου επερνε μια κλασικια καλη με παθος πιπα, εγω απλα το χαιδεψα εξωτερικα σε μια δοση χωρις να βαλω δαχτυλακι και χωρις αυτη να χαλαστει αφου δεν εκλεισε τα ποδια της και δεν δυσανασχετησε, πιπα διαρκειας, σταματησε μονη της μετα απο πολυ ωρα θα ελεγα, και με καβαλησε απο πανω με την μια.! το μουνακι της ειχε ωραια αισθηση και το ενιωθα πληρως! Αφου βαρεσε αρκετα προσπαθησα να αναλαβω δραση εγω απο κατω, κατι που το κανω συνηθως σε ολες, αλλα καπου δεν βολευομασταν και αλαξαμε σε ιεραποστολικο...εκει η Ηρα εβγαλε τα λεφτα της που λενε.! ...αναστεναγμοι και αγκαλιες που με καυλωσανε, φιλια απο μερους μου στο λαιμουδακι της και στο τελος αφου καταλαβε οτι τελειωνω, εσφιξε τα ποδια της γυρω μου, και με αγκαλιασε σφιχτα οσπου εχυσα. Δεν βιαστηκε καθολου να σηκωθει απο το κρεβατι, παρα καθησε διπλα μου και τα ειπαμε λιγακι...
Συνολικη διαρκεια πορτα με πορτα, με το που μπηκε και βγηκε, 17 και 10 δευτερα εκατσε η κοπελα μεσα απο οτι μου ειπε το φιλαρακι μου που με περημενε εξω και χρονομετρησε.!
Η Ηρα αξιζε τελικα παλια στην δουλεια, σεβετε τον πελατη και με τον παραπανω. Μου θυμησε σαν χαρακτηρας παρα πολυ την Αφροδιτη...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 20, 2010
Όνομα κοπέλας
Ήρα
Karaman 7
Τιμημένος
384
Πόντοι:
11.585
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια