Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 183 10
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Πήγα μπας και πετύχω την αφροδίτη και δοκιμάσω την κοπέλα που μόνο καλά λογια γράφονται.
Λοιπόν όταν η τσατσά ( πολύ ευγενική) είπε πως είναι η αφροδίτη με αγωνία περιμενα να την δώ. Η κοπέλα ξανθιά όμορφη όχι όμως κάτι το ιδιαίτερο σε εμφάνιση (υπάρχουν αρκετές καλύτερες σε στουντιο, αλλα γουστα είναι αυτά)
πλήρωσα τον οβολό μου και μπήκα στο δωματιο.Μετά από λίγο μπήκε η κοπέλα (αφου πρώτα χτύπησε την πόρτα!!! δεν θυμαμαι να μου έχει ξανασυμβεί.) Μετά την χαιρετούρα με τις συστάσεις, αρχισαν τα προκατακτικά με αυτή να με φιλάει στο στήθος και στο λαιμό και εγώ να την χουφτώνω, αρχισε και αυτη το χούφτωμα και ο μικρός don δεν χρειαζότανε πολλα για να σταθει στο ύψος του. Με πήρε από το χέρι και με εβαλε να κάτσω στην καρεκλα του δωματίου, και αρχισε να ασχολείται με τα @@,γλύψιμο, φίλημα τραβηγμα, και ισπανική, και ξανά από την αρχή. Η κοπέλα προσφέρει απλόχερα ηδονή που ήμουν έτοιμος να της προτείνω για ελεύθερο στοματικό, δεν προλαβα καθώς πολύ γρήγορα έβαλε το σκουφάκι και αρχισε μια πολύ τρομερή πίπα που τα είχε όλα!! μα όλα, βαθία μπουκώματα γλύψιμο, φτυσίματα χτυπήματα στην γλώσσα της. Αφού με είχε φτάσει στο αμήν την σταμάτησα και την έβαλα να κάτσει πάνω μου με φάτσα προς τα μένα και μετά από λίγο την πήρα και την μετέφερα στο κρεβάτι δίπλα χωρίς να βγώ από μεσα της καθόλου, πραγμα που φανηκε να της άρεσε και μου έκανε κατι τρελά κουνήματα και με λαγνα φωνη κατι έλεγε στη μητρική γλώσσα, κάθως την έβλεπα να με κοιτάει κατάματα ένω την γαμούσα δεν κρατήθηκα και της έδωσα τους χυμούς μου εκει.
Συμπέρασματικά δεν είναι και η πίο όμορφη κοπέλα που κυκλοφορεί στα στουντιο, αλλά σίγουρα είναι ένα από τα καλύτερα στοματικά και από τα καλύτερα VFM που υπάρχουν, και τιμάει τα λεφτά που παίρνει, όπως ειχε πεί και η τσατσα στο ποιηματάκι της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 17, 2010
Όνομα κοπέλας
Αφροδίτη
Υπηρεσίες
Σπουδαίος
73
Πόντοι:
2.461
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια