Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 115 10
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Η Σιμόνα είναι μια πρόσχαρη καστανή μικρόσωμη κοπέλα που εκ πρώτης όψεως δε γεμίζει το μάτι. Έχοντας δοκιμάσει τις ομόσταβλες της ρουμάνες Μιραμπέλλα, Βανέσσα, Κάρμεν, Αλέξανδρα σε αυτό το μαγαζί και έχοντας μείνει ευχαριστημένος από όλες, είπα να δοκιμάσω και αυτήν. Από εμφάνιση όπως είπα δεν κάνει τη σπουδαία πρώτη εντύπωση, αλλά έχει καλό κορμί και κάτι το πολύ γλυκό και κοριτσίστικο. Αυτό μέχρι να βάλει πούτσο στο στόμα της, όπου μεταμορφώνεται σε θηρίο. By far (όπως λέει και η διαφήμιση) η καλύτερη πίπα που μου έχουν πάρει το τελευταίο καιρό, τέρμα λαρύγγι με πολύ σάλιο, κόντεψα να τελειώσω δυο φορές και έπρεπε να τη σταματήσω. Στα συν το ότι δε βιαζόταν καθόλου και ότι έκανε γλωσσόφιλα (όπως η Βανέσσα και η Μιραμπέλλα σε αυτό το μαγαζί). Τρελό τελείωμα στα τέσσερα με φουλ γκάζια. Πολύ γλυκειά και ευγενική κατά τα άλλα, μου είπε και "ευχαριστώ" και από πάνω, μιλάει καλά ελληνικά, ήπιων τόνων χαμογελαστό κορίτσι που δε γίνεται να μην το συμπαθήσεις, το κατέχει το άθλημα. Από τα καλύτερα πηδήματα που έχω κάνει ποτέ στο Βαρδάρη, συνίσταται ανεπιφύλακτα. Επίσης, γι αυτούς που κάνουν τσάρκα με παρέα, κάνει και παρτούζες (50ε έκαστος).

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 16, 2010
Όνομα κοπέλας
Σιμόνα
Υπηρεσίες
Apollo64
Τιμημένος
81
Πόντοι:
7.135
Ανάφερε αυτήν την κριτική