Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.0 86 10
Μπουρδέλα
63822
Γενική βαθμολογία
3.8
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Απογευματινη επίσκεψη κατά τισ 6,30 στο πάνω σπιτι και εμφανίζεται μετα απο κανα 10λεπτο αναμονης ενα λεπτό και μικροκαμωνενο μελαχροινο τσιγγανακι με πολυ ωραια βυζια και με μεγαλα και σαρκωδη χειλη. οχι τιποτα ιδιαιτερο σε ομορφια αλλα συμπαθητικο και με ωραιεσ αναλογιεσ. βγαινει και λεει το ποιηματακι μονη τησ κ αναφερει στο 20 ευρω κ κωλο. επειδη ηταν απο τα πρωτα σπιτια που μπηκα φευγω κανω μια βολτα και επιστρεφω αφου δεν ειχα βρει κατι καλυτερο και αφου έδινε και κώλο. μπαινει στο δωμάτιο και η συμπεριφορά τησ είχε αλλαξει παντελωσ αδίαφορη και να περπαταει βαριεστημένα ( και λεω δεν αρχισαμε καλά). μου λεει να καθισω στο κρεβατι επιτακτικα για να αρχισουμε και τησ λέω οχι αφου το σεντονι ήταν βρωμικο κ δεν το ακουμπησα καθόλου καθολη την διάρκεια που ημουν μεσα στο δωμάτιο. πάω να τησ βγάλω το σουτιεν και δεν με αφήνει αλλα το κατεβάζει μόνη τησ κάτω απο τα βυζια χωρισ να το βγαλει και μου λεει οτι την ποναει και να μην το ακουμπαω γιατι περιμένει περίοδο. επίσησ μου λέει οτι αμα ηταν να το βγάζει και να το βάζει καθε φορα που γαμιοταν καλυτερα να μην ερχοταν για δουλεια. εκει ηταν που κατάλαβα οτι το εικοσαρικο θα το κλαψω. πιπα ηταν πολύ μετρια δυτερολέπτων και με χέρια. αρχίζουμαι με εμενα απο πάνω και εκει που πάω να τησ χαιδέψω λίγο το μουνι μου λέει πάλι πονάει η κλειτορίδα τησ και να μην την ακουμπαω και εκει αρχιζω να ξενερώνω παντελωσ. κατα την διάρκεια που εσπρωχνα πήγα την ρώτησα απο τι ωρα δουλεει και μου απανταει οτι δεν θυμάται απο πότε και γενικά οταν τησ μιλούσα δεν μου απάνταγε και μου έλεγε να τελειώνω. μετα απο κάνα λεπτό που την είχα πάρει από το μουνι πάω να την γυρίσω στα τέσσερα για κώλο και μου λέει οτι δεν μπορει καθώσ έιναι κουρασμένη και πονάει. τησ λέω στο σαλόνι είπεσ και κώλο και δεν φεύγω εαν δεν σου βάλω έστω το πουτσοκέφαλο. πάω να προσπαθησω και αφού τελικα καταφέρνω και την στηνω και οταν πάω να τον βάλω δεν έμπενε με τίποτα. το πορνίδιο σφιγγότανε και δεν είχε πάρει καλή θέση. πιάνω και εγώ το λιπαντικο που είχε φέρει και πάω να τησ βάλω λίγο στη κωλοτρυπίδα και μου πέφτει παραπάνω λιπαντικο απο οτι ηθελε αυτη. σηκώνεται πάνω και αρχίζει να με απειλεί οτι θα φύγει οτι είμαι μαλάκασ και οτι ουτε οι πακιστανοι δεν κάνουν ετσι. τησ λέω ή θα στον βάλω στον κώλο ή φύγε. εν τω μεταξυ μου έπεσε ο πουτσοσ τελείωσ και τον επαιζα κανα λεπτό μεχρι να ξαναστυθεί η καργιολα να τησ τον βάλω. τησ λέω να τον παίξει λίγο και αυτη τον πιάνει με δύναμη και αρχίζει να τον παίζει τόσο γρήγορα που τησ τον πήρα απο τα τσιγγάνικα γαμοχερα τησ. τελικά την στηνω στα τέσσερα μετα από πολυ ωρα για να τελειωσω και σε συνδυασμο με παίξιμο, απο την μεριά μου, και με θέα το κωλο τησ τελειωσα. οταν βγηκα έξω και τα είπα στην τσατσα( η οποια ηταν αφαντη γενικότερα) δεν μιλουσε καθόλου και μου ειπε να τα πω στην ίδια η οποιά οταν βγηκε απο το επόμενο δωματιο ελεγε τισ ιδιεσ μαλακιεσ με τον πιο κατω συναγωιστη και ουτε καν που μου είπε το ονομα τησ.
ΜΕΓΑΛΟ ΑΚΥΡΟ ΣΤΟ ΠΟΡΝΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ
ΜΕΓΑΛΟ ΑΚΥΡΟ ΣΤΟ ΠΟΡΝΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 02, 2010
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού