Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 300 10
Μπουρδέλα
288391
Γενική βαθμολογία
3.2
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
στο 59 επανω το σκηνικο της βραδιας,Νικολ,μελαχροινο με βυζαρες αλλα το σοου αρχιζει με το που μπαινει,χωρις να χαιδευει παρα μονο να κοιταζει,της κανω νοημα να κανει πιπα αφου ελεγε συνεχεια''dont understand''(τι μπηκες στο δωματιο μωρη γαμιολα τοτε)να μην τα πολυλογω ατεχνη κ κακη πιπα που δεν διορθωσε με αποτελεσμα να τη διωξω κακην κακως,βγαινω μετα απο ενα λεπτο κ λεω στην σκατογρια τσατσα οτι δεν την πηδηξα παρα μονο ενα κακο τρομπονι,να μου δωσει 10ευρω πισω,ανενδοτη κ με φιλαργυρια η σκατοψυχη στην αρχη προσπαθησε να πει ψεμματα λεγοντας ''οτι ζητησα ακαποτο'',μετα τα γυρισε κ ελεγε''οταν μπει η καποτα ειναι 20 ευρω τελος'
Επειδη μου ηρθε να της σκασω κροσε στα ζυγωματικα βγαινω στο σαλονι οπου ευτυχως ειχε καμια 10αρια ατομα κ τους ενημερωσα για την παραμυθα.τελος παντων ΜΑΥΡΟ καταμαυρο στο ΦΥΛΗΣ 59 επανω με τα μπαζα κ τα επιπλα.Οσο για εσενα γαμογρια χυμενες καποτες να σου πετανε στη μαπα μια ζωη
Επειδη μου ηρθε να της σκασω κροσε στα ζυγωματικα βγαινω στο σαλονι οπου ευτυχως ειχε καμια 10αρια ατομα κ τους ενημερωσα για την παραμυθα.τελος παντων ΜΑΥΡΟ καταμαυρο στο ΦΥΛΗΣ 59 επανω με τα μπαζα κ τα επιπλα.Οσο για εσενα γαμογρια χυμενες καποτες να σου πετανε στη μαπα μια ζωη
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 10, 2010
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού