Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 86 10
Γενική βαθμολογία

4.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
εδω και δωδεκα χρονια περιπου εχω κολησει και πηγαινω συστηματικα στα κοκκινα κοριτσια.χτες το βραδυ κατα τις δυο η ωρα επισκεφτομαι το πανω μαγαζι και με υποδεχετε ενα αδυνατο κοντο τσιγγανοβουλγαρακι(ονομα δεν θυμαμαι),μου λεει το ποιημα με εικοσι ευρο και κωλαρακι.το ειδα αδυνατο η αδυναμια μου και λεω απο μεσα μου εμπα δασκαλε και βιδωσε το.πληρωνω και περναω στο δωματιο που ειναι φρεσκοβαμενο και μυριζει ακομα μπογια.μετα απο πεντε λεπτα ερχεται με χαιδευει λιγο ισα που μου σηκωνεται βαζει το σκουφο τον βαζει και λυπαντικο στο μουνι της και μου λεει ελα απο πανω.της τον βαζω δυο τρεις φορες απο μπροστα και τησ λεω γυρνα.την βαζω στα τεσσερα και βλεπω ενα στενο σουφρι και λεω εδω ειμαστε.παω να τον βαλω και μου λεει οχι,και αρχιζει ενα παραμυθι ποναω απο πισω,οτι τον εχω πολυ μεγαλο και τετοια.και της λεω η θα κατσεις να στον βαλω απο πισω η τα λεφτα μου πισω,και σηκωνεται και φευγει.ντυνομαι και παω στην τσατσα και της λεω πως εχουνε τα πραγματα και να μου δωσει τα λεφτα μου πισω,μου λεει περιμενε λιγο στο σαλονι.περιμενω κανα πενταλεπτο και σκανε δυο αλβανοι,βγαινει και η τσατσα και το βουλγαρακι απο το δωματιο και λενε εκανε σεχ και ζηταει τα λεφτα του πισω.τι λεει ο αλβανος.του λεω ακουσε να δεις ηρθε στο δωματιο δεν μου πηρε πιπα της τον εβαλα τρεις φορες απο μπροστα και μετα πηγα απο πισω και δεν με αφηνε και εφυγε απο το δωματιο,εγω πληρωσα για κουλουρι του λεω.μου λεει θα παρεις πισω δεκα ευρο και θα φυγεις.με τιποτα θελω τα λεφτα μου πισω.εκει αρχιζουνε τα αλβανικα ολοι μεταξυ τουσ και πανε στην κουζινα και μενω με τον εναν αλβανο στο σαλονι ο οποιος αρχιζει να μου την λεει και τι εγινε και κοιταμε στα ματια οταν σου μιλαω και δεν παιρνεις πισω λεφτα και τετοια.σηκωνομαι απο τον καναπε και του λεω προσεξε να δεις μην πας να με ψαρωσεις και τα ειπα στον φιλο σου τι εγινε μεσα στο δωματιο,και θελω τα λεφτα μου πισω.και στα καπακια βγαινει ο αλλος ο αλβανος απο την κουζινα και μου δεινει τα εικοσι ευρο μου και φευγω σαν κυριος.συμπερασμα μην τους αφηνετε να σας παιρνουνε τα λεφτα,εμεις πληρωνουμε και αυτοι καθονται στα τεσσερα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 10, 2010
Νέο Μέλος
2
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού