Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 300 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η Σορένα ή Σορίνα ή Σειρήνα (διάλεξα το πρώτο γιατί ήδη υπήρχε, δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για το όνομα) είναι ένα φρέσκο μικρόσωμο πιπίνι εκ Ρουμανίας. Απ’ ότι μου είπε είναι 3 μέρες εδώ, και στην δουλειά. Εμφανισιακά είναι ένα μάλλον μικρόσωμο, λεπτό, γλυκό και χαριτωμένο μελαχρινό πιπίνι 18 ετών. Έχει μικρά αλλά νεανικά στηθάκια με ωραίες θηλίτσες, μικρή μεσούλα και ωραίο κανονικό σφιχτό ποπάκι.
Έχει πολύ καθαρό και νεανικό πρόσωπο, και επίσης πεντακάθαρο κορμί (έχει ένα μικρό tattoo στο νινάκι πάνω δεξιά, το όνομα ενός ex-boyfriend). Ελληνικά δεν υπάρχουν αλλά μιλάει τα βασικά αγγλικά και γενικά συνεννοείσαι.
Από υπηρεσίες μέτριες. Λόγω τουλάχιστον 10λεπτης αναμονής στο δωμάτιο ο αγώνας άρχισε από το σημείο μηδέν. Μπήκε μέσα και κατευθείαν έβαλε το σκουφάκι και άρχισε στοματικό. Λόγω εμφάνισης γρήγορα είχαμε έπαρση (ευτυχώς), το αναφέρω γιατί άλλα προκαταρκτικά δεν υπήρχαν. Στο συγκεκριμένο πεδίο η απόδοσή της μέτρια, και τυπική χωρίς κάτι το ξεχωριστό. Στον κανονικό αγώνα όμως το πιπίνι είναι αρκετά καλό. Συμμετέχει ικανοποιητικά με μικρές κραυγούλες και είναι πρόθυμο (και πολύ βολικό) σε αλλαγές στάσεων, χάδια κλπ. Επίσης είναι άνετο στο θέμα χρόνου. Στα αρνητικά η αρκετή χρήση ζελέ, παρόλα αυτά είναι επαρκώς στενή και ευχάριστη.
Το κορίτσι δεν κάνει παπάδες (δεν θα μπορούσε άλλωστε) αλλά απευθύνετε σε ειδικό κοινό : Όσοι πιπινολάτρες προσέλθετε, νομίζω ότι δεν πρέπει να λείπει από την συλλογή σας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 03, 2010
Όνομα κοπέλας
Σορένα
Kaloeros
Ανώτερος
212
Πόντοι:
9.275
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas