Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 48 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Βραδάκι κατα τις 12:30 και έψαχνα για κουλούρι. Είχα ξαναπεράσει από το μαγαζί άλλη μερα και είχα δει την Δήμητρα, αλλά είχε πολύ κόσμο και δεν κάθησα. Μου είχε δώσει την εντύπωση κιολας οτι είναι αρκετα προσποιητή. Έπεσα έξω. Ευτυχώς.
Μπαίνω στο μαγαζί και ήταν άδειο. Εκτός απο το δωμάτιο που ήταν η κοπέλα. Σε λίγο εμφανίζονται και άλλα 2 παλικάρια. Με του σκάει η Δήμητρα βγαίνου 3 εικοσάεραυ κατευθεία. Ευτυχώς ο τσατσος μας έβαλε με τη σειρα που μπήκαμε στο μαγαζί και όχι με το ποιος πρόλαβε να βγάλει το χρήμα.
Μπάινω στο δωμάτιο, με τα γνωστά χάλια, αλλά ήταν σε λίγο καλύτερη κατάσταση από την τελευταία φορά. Μέχρι και τα σεντόνια έμοιζαν ψιλοκαθαρά. Σε λίγο σκάει μέσα η Δήμητρα. Έρχετε, με αγκαλιάζει, με χαιδεύει, με φιλάει, και μου πιάνει το εργαλείο. Αρχίζει να το μαλάζει σιγά σιγά, ενώ η γλώσσα της έκανε βόλτες στο στήθος μου και μετά αρχιζε να τον παίζει. όΤαν ήρθε στην επιθυμητή κατάσταση φοράει το σκουφάκι και ξεκινάει ένα συμπαθητικό τσιμπούκι. Παράλληλα μου ζήτησε να της χαιδεύω τα βυζάκια της (2αράκια με το ζόρι, αλλά εμφανίσημα). Σε κάνα 2λεπτο, την στήνω στα 4 και γεύτηκα λίγο το μουνάκι της, και μετά της ζητάω να κάτσει από πάνω μου και να πάρω το κολαράκι της. Δέχτηκε και μου προσέφερε ένα απίστευτο γαμήσει, κουνώντας απίστευτα την μέση της. Το μόνο μείον ότι δεν είχε και πολύ σφιχτό κολαράκι, ενώ είχε βάλει και μπολικη αλοιφη, χωρίς όμως να στερήση κάτι από την ικανοποιήση μου. Αφού τελείωσα, με αγκάλισσε, με φίλαγε και πιάσαμε λίγο κουβεντούλα. Πολύ GFE κατάσταση. Δεν είναι τόσο όμορφη, αλλά βγάζει κάτι πολύ πρόστιχο.
Αν και δεν μου αρέσει να ξαναπηγαίνω στην ίδια κοπέλα, με αυτή θα ξαναπάω σίγουρα. Η συμμετοχή της ήταν απίστευτη. θα μπορούσα να πω καλύτερη από Κατερίνα, Βανέσσα και Ντενίζα. Την συστείνω ανεπιφύλακτα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 31, 2010
Όνομα κοπέλας
Δήμητρα
Υπηρεσίες
Σεβαστός
61
Πόντοι:
2.062
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια