Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 60 10
Γενική βαθμολογία

5.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Το όνομα δεν το θυμάμαι συναγωνιστές,ήταν ξανθούλα και μικροκαμομένη.Ρουμάνα μου δήλωσε και οτι είναι Ελλάδα 1 μήνα,Τεσπα.Με το που μπήκε στο άθλιο δωμάτιο ''μεταξουργείο'' τις λέω λείπει απο την πόρτα το παράθυρο και δεν το σχολίασε καν,μάλλον δεν κατάλαβε τι της είπα,μου λέει απο που είναι μετα απο ερώτηση και το πόσο καιρό είναι και μετα μου λέει στα αγγλικά οτι δεν μιλάει ελληνικα και αρχίζει καρφωτή την πίπα με τον σκουφί χωρίς ουτε μια προθέρμανση.Αφού ήμουν μεσιστιος σηκώνετε βγάζει το παπουτσια της και το ταγκα τις και σηκώνει το σουτιέν που φένετε η απάτη βυζί 2αρι πεσμένο και παίρνει θέση απο πάνω και τον βάζει μέσα.Δεν μπορώ να πώ οτι με κάυλωναν οι κινήσεις της ήταν απαθής και όταν πία κουράστικε την γύρισα σε ιεραποστολικό που μου αρνήθηκε να βάλω τα πόδια της στους ώμους ενώ μου κράτουσε τον πούτσο όσο κάρφωνα για να τελειώσω μάλλον πιο γρήγορα και της λέω αντε σήκω για πισωκολητό γιατί δεν μπορώ έτσι και ξίνισε, στα @@ και εμένα γυρνάει τον βαζω και άρχισε να τραβιέτε αλλα δεν καταλαβε καλά μάλλον την δουλεία της εγώ θελω να γαμήσω οπως θέλω δεν θα χαριστώ επειδη δεν είναι καιρο στην δουλειά και καλά.Αρχισα να την τραβάω και μου κάνει πονάω τοτε και εγώ εκανα οτι δεν καταλαβαίνω μεχρι που μετα απο λίγο τελείωσα, και έπειτα αυτή έφυγε σφαιράτη χωρίς ένα γεία.Αν είναι καινούργια να κάτσει να μάθει αλλιώς ας αλλάξει δουλειά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 28, 2010
Μέλος
8
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού