Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 236 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Λοιπόν η κριτική μου θα είναι όσο τον δυνατόν ‘’υπεύθυνη’’ για αυτό θα είναι και μεγάλη ίσα με 25 πόντους :-)

επίσκεψη νωρίς απόγευμα Σαββάτου. Ήμουν μεταξύ της Ξανθιάς Άννας του Μαρκαριάν βασιζόμενος κυρίως στην θετικότατη αύρας της στο σαλόνι και στις θετικές κριτικές (άλλωστε είναι και όμορφη), της Μαίρης της Ξανθιάς όμορφης Ρουμάνας στο 69Β που μου άρεσε το πέσιμο που μου έκανε στο σαλόνι αλλά και της ‘’Ιταλίδας’’ Μόνικα (71A) που είναι και όμορφη και μελαχρινή που γουστάρω με κορμάρα για πολύ χούφτωμα (όχι γεμάτη αλλά με ωραία λεκάνη) αλλά είπα να πάω και μια βόλτα από Φωκαίας.

Ευτυχώς αν και τα περισσότερα σπίτια στην Φωκαίας είναι αμφιβόλου υγιεινής και καθαριότητας (όχι πως στην κοντινή Φυλής είναι 5 αστέρων υπάρχουν και εκεί τρώγλες) εντούτοις το συγκεκριμένο είναι από την είσοδο μέχρι και το δωμάτιο αξιοπρεπέστατο δεδομένου του 20ευρου, με μοντέρνο νεροχύτη σαπούνι-χαρτί και με ροοστάτη να ρυθμίζεις όσο θες εσύ την φωτεινότητα του δωματίου, όχι όπως σε άλλα που δεν βλέπεις ούτε το πουλί σου…

η Ελληνίδα τσατσα ευγενική και ήρεμη αν και το ποιηματάκι περί προσφερόμενων υπηρεσιών είναι κασσετούλα και αυτές απλά πατάνε το rewind-play, και τι εννοώ λένε στο σαλόνι για 69,79,89, ανεβαίνει από πάνω κ.λ.π. και στην ουσία μόνο η πίπα και το σεξ με ιεραπόστολο ή doggy style είναι το σύνηθες που προσφέρουν..*, έτσι πράττει και η συγκεκριμένη

Όπως λέει και ένας συναγωνιστής μελαχρινό και μαυρισμένο (με σολάριουμ όπως μου είπε) ψηλό ‘’Βραζιλοειδές’’ άτι (1:75 περίπου χωρίς τα ψηλοτάκουνα) με υπέροχο και αρωματισμένο δέρμα, βυζί 5άρι χορταστικό-μαλακό αλλά όχι πεσμένο (σιλικόνη δεν δείχνει να είναι-ράμματα που λέει ένας συναγωνιστής δεν πρόσεξα), χειλάρες, πλούσιο μακρύ μαλλί, σέξι στο πρόσωπο με την βοήθεια και του μακιγιάζ, κούκλα δεν την λες αλλά είναι σεξουλιάρα και ειδικά σαν σύνολο είναι Μουναρος, φχαριστιέσαι να πιάνεις αν και καλλίγραμη!!

Από Ρουμανία και Ισπανία δήλωσε σαν κάτι από τους ποδοσφαιριστές που λένε Βραζιλιάνος με Πολωνικό διαβατήριο…ότι ναναι δηλαδή…
Στο ζουμί τώρα ήταν ευγενική και χαμογελαστή αλλά καθόλου ναζιάρα (Ελληνικά μόνο λέξεις ή συγκεκριμένες φράσεις οπότε προτιμά τα Αγγλικά-άσχημο αυτό αν δεν είσαι expert) και δεν πήρε τσαμπουκαλεμένα πρωτοβουλίες που θα ενοχλήσουν τον πελάτη δηλαδή χωρίς να σε ρωτήσει να στηθεί στα 4 κ.λ.π.

ήταν πολύ καθαρή και μοσχομυριστή και έφερε μαζί της και μωρομάντηλα με τα οποία μου καθάρισε τον Περικλή για το Ισπανικό (υποτίθεται) που σε ερώτησή μου γιατί τον καθαρίζει αφού είμαι και φρεσκοπλυμένος μου είπε τον βάζω ανάμεσα στο στήθος μου ‘’sometimes’’ which means* μόνο αν το απαιτήσει ο πελάτης γιατί στην ουσία κάνει το κορόιδο…και έρχομαι συναγωνιστές και σας ρωτάω: υποτίθεται την ώρα που σε περιποιείται κάθεσαι και το απολαμβάνεις αν είναι να είσαι μπούρου-μπούρου τι σου αρέσει και πως το θες στο τέλος θα σου γίνει γαριδάκι…
και δεν λέω για το 69 που δεν το κάνει όπως και οι περισσότερες (που σαφώς και να το έκανε απλά θα κοιτούσα δεν είμαι κασκαντέρ εξάλλου..).

Το κακό είναι ότι προκαταρτικά δεν έπαιξαν καθόλου, έχε χάρη που αν και 35+ είμαι ντούρος και πάντα είμαι πέτρα προτού μπει το κορίτσι μέσα στο δωμάτιο, βεβαίως αψυχολόγητες αγορές δεν κάνω:-) αν δεν μου κάνει κλικ η κοπέλα δεν την παίρνω απλά τα πράματα…

Πάντως η πίπα της ,εννοείται με σαμπρέλα, ευτυχώς ήταν σωστή χωρίς να σε πονάει με μπόλικα κολπάκια και ερωτικούς ήχους που σε συνδυασμό με το σάλιο που χρησιμοποιεί για extra εφύγρανση του κόλπου της σε κάνει τούρμπο και δεν είναι δύσκολο και με τις χειλάρες που διαθέτει να τελειώσεις..

Μετά το blow job με ρώτησε πως το θέλω Normal της είπα και μπήκα μέσα της αφού άνοιξε διάπλατα τις ποδάρες της και έβαλε και λίγο λιπαντικό. Καλή αίσθηση και όχι πηγάδι, καμιά δυσανασχέτηση ή τα σπαστικά τραβήγματα σε φιλιά στο μάγουλο, αυτί, βυζί κ.λ.π. προσπαθεί με χαμηλόφωνα σέξι βογκητά να σε φτιάξει,.αλλά μέχρι εκεί δεν ήταν καθόλου G.F.E σε κρατάει σε απόσταση δηλαδή δεν ‘’ασχολείται’’ μαζί σου ούτε καν με το χέρι της να σε αγγίξει κ.λπ. (βλέπε μηδέν προκαταρτικά) δεν ξέρω βέβαια αν σε κάνει πελάτη πόσο μπορεί πιο ζεστή να γίνει μαζί σου. Μπροστά στην συνειδητοποίηση ότι είναι ψυχρή μαζί μου και δεν πρόκειται να αποκομίσω και κάτι το ξεχωριστό έδωσα ρυθμό στην επαφή και παρόλου που δεν ήμουν φορτωμένος τελείωσα πολύ δυνατά μόνο και μόνο με την φαντασίωση αλλά και στην θέα του συνόλου της. Με άφησε να στραγγίξω και πρώτος βγήκα εγώ και μετά τα κλασικά ευχαριστώ-και εγώ ευχαριστώ κ.λ.π. Ενώ ντυνόταν δεν μίλησε ίσως είναι και λίγο ντροπαλή να πω? Δεν ξέρω… μπορεί να μην την βοηθάει και το ότι δεν γνωρίζει και καλά Ελληνικά και για αυτό να είναι ‘’μαζεμένη’’, φοβισμένη σαν άλλα κοριτσάκια δεν είναι με τίποτα πάντως….
Βγαίνοντας την χαιρέτησα και με χαιρέτισε χαμογελώντας…
Να παρατηρήσω ότι παρόλου το ότι δούλευε μέχρι αργά το βράδυ της Παρασκευής από ότι διάβασα εδώ μέσα (και μετά απογευματινή βάρδια Σαββάτου) κουρασμένη ή νυσταγμένη δεν έδειχνε. παρότι βγήκα με ανάμικτες εντυπώσεις θα ξαναπάω για να δω αν αλλάζει κάτι στην περίπτωση που έχεις ξαναπάει και σε ‘’γνωρίζει’’ .
Στα + και το γεγονός ότι το μαγαζί είναι καθαρό γιατί αν την πετύχαινα σε κανα χρέπι δεν θα πήγαινα ξανά πιθανότατα.

Υ.Γ1. συναγωνιστές επειδή η τύπισσα είναι καθαρή και φαίνεται να έχει και κάποιο επίπεδο +την σεξουαλικότητα που εκπέμπει (άνετα σε studio και C.T.) μην τυχόν δεν είστε καθαροί και περιποιημένοι γιατί λογικά θα εισπράξετε εντελώς κρύα συμπεριφορά γνώμη μου πάντα όπως την ψυχολόγησα…

Υ.Γ2 Parking=10 ελέω πεζό Νο2

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 27, 2010
Όνομα κοπέλας
Σελένα
Mastoratzas
Μέλος
9
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική