Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 300 10
Γενική βαθμολογία

4.1
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Καποτε ειχε πει ο Τζιμακος ο Πανουσης(τοτε που του ειχαν βαλει προστιμο για καθε φορα που θα ελεγε δημοσιως το ονομα Νταλαρας θα πληρωνε ενα εκατ.δρχ) ειχε πει λοιπον σε μια τηλεοπτικη του εμφανιση " μου επεστρεψε η εφορια 3 εκατ. δρχ και επειδη δεν εχω τι να τα κανω, Νταλαρας Νταλαρας Νταλαρας".Οποιος λοιπον εχει 20 ευρω και δεν εχει τι να τα κανει ας παει να γαμησει την Σαμπρινα-πεταμενα λεφτα.
Ανατομια & εμφανηση :
ομορφη πουτανα,ψιλη με μακρια μαυρα κατσαρα μαλλια,πρασινα ματια ωραιο και συναμα εκφυλο προσωπο.Βυζι μαπα μικρο και πεσμενο αλλα ειχε ωραια λεκανη (ανοιχτολεκανο),πλακα κοιλια και πανεμορφη κωλαρα,μεγαλη και στητη(για την κωλαρα της αλλωστε μπηκα).Μουνι πηγαδι με πολυ μικρα εσω χειλια.
Συμπεριφορα & πραξη :
Μπανει μεσα ανοιγει την καποτα και την αφηνει πανω στο κρεβατι (λεω,καλα που εχω φερει μαζι και αντισηπτικο σαπουνι για να τον πληνω μετα).Την βαζω καθιστη στο κρεβατι και εγω ορθιος μπροστα της αρχιζω να την ταιζω πουτσοκρεας.Μαπα πιπα (ισως η χειροτερη που μου εχουν κανει),με χερι,στεγνη,γρηγορη δινοντας σου το αισθημα οτι σου τριβουν την ψωλη και οχι οτι στην τσιμπουκωνουν.Της λεω περιμενε να κατσω στο κρεβατι και συνεχιζεις το τσιμπουκι,ξινισε αλλα το εκανε.Μετα της λεω φτυστον λιγο,ξινισε παλι αλλα προσπαθησε.Τον αφηνει και με ρωταει πως θελω να της τον δωσω,της λεω αρχικα ιεραποστολικο και μετα στα 4.Εκει που ξαπλωνει και ανοιγει τα ποδια της την ρωταω αν επιτρεπεται να της πεταξω κανα δυο δαχτυλα και πριν προλαβει να απαντησει της καρφωνω τον αντιχειρα,μου λεει οχι,λεω δεν πειραζει αυτο που ηθελα το καταλαβα.Το μουνι της πηγαδι,νομιζα οτι εβαλα το δαχτυλο στο στομα της και οχι στην μουνοτρυπα της και επιπλεον τοσο τζελ που ειχε ουτε στο κομμωτηριο δεν μου βαζουν στα μαλλια μετα απο κουρεμα.Τελος παντων της τον σφηνωνω μεσα,βαζω τα ποδια της στους ωμους μου και την κραταω απο τα χερια ετσι ωστε να την κλειδωσω και να μην μπορει να μου κανει καμια μαλακια,και οντως δεν μου εκανε.Την σφηροκοπησα πολυ δυνατα ενω με κοιταγε στα ματια με εκπληξη,εβγαλε κατι βογκητα απο μεσα της και καλα για το ξερκαρφωμα (τι να καταλαβει τετοιο πηγαδι).Εν συνεχεια την γυρναω στα 4 για να απολαυσω τουλαχιστον τη θεα της κωλαρας της που πραγματικα ειναι μεγαλη με καλες λαβες.Αρπαξε πολυ και δυνατο γαμησι(οφειλω να ομολογησω οτι αντεχει το δυνατο σφυροκοπημα αλλα μεχρι εκει,εσπρωξε και αυτη κανα δυο φορες για ξεκαρφωμα παλι με το αναλογο χαμηλοφωνο βογκητο.Αφου την ψωλιασα αρκετα καταθεσα με θεα την πατουρα της και σκαμπιλιζοντας την ταυτοχρονα.
Το μπουρδελο απαραδεκτο,το ζεστο νερο δεν λειτουργουσε αλλα δεν γαμιεται,να μην εχει ομως ουτε χαρτι?Πλυθηκα με το αντισηπτικο μου και την εκανα τρεχοντας.
Συνοψιζοντας θα ελεγα οτι η συγκεκριμενη πουτανα ηταν αρκετα κουρασμενη,δεν συμμετειχε στο γαμησι και εγω ειμαι μαλακας που μπηκα ενω ξερω οτι τετοια γαμιολακια σπανια γαμιουντε καλα ειτε λογω αντεπαγγελματικου χαρακτηρα ειτε λογω του οτι τα εχουν παρει αρκετοι και ειναι κουρασμενες.
Στο parking εβαλα 10 γιατι το αφηνω στο parking επι της Αχαρνων με 5 ευρω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 28, 2010
Όνομα κοπέλας
Σαμπρίνα
Fanis
Μέλος
7
Πόντοι:
6
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια