Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 46 10
Μπουρδέλα
61451
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Έπειτα από βόλτα στα σπιτάκια του Βαρδάρη, επισκέφθηκα το εν λόγω οίκημα το οποίο μου είχε κάνει εντύπωση από τις κριτικές που είχα διαβάζει εδώ. Μπήκα την ώρα μάλλον που έκλειναν διότι η τσατσα μου είπε ότι η κοπέλα ντύνεται αλλά αν θέλω να περάσω. Η κοπέλα ήταν ψιλή, ξανθιά με αξιόλογο σώμα . Με 60€ προσέφερε τα γνωστά συν 69 και ελεύθερο στοματικό. Μου φάνηκε πολύ καλή η "προσφορά" και έτσι πλήρωσα το αντίτοιμο και μπήκα στο δωμάτιο το οποίο ήταν πολύ καθαρό, ευρύχωρο και άνετο, κάτι που αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα για την περιοχή. Έπειτα από λίγο ήρθε η κοπέλα, η Ντιάνα(η οποία σημειωτέον ομιλεί τελεία τα ελληνικά), ξεκίνησε ένα αξιοπρεπές τσιμπούκι (με προφυλακτικό όπως της ζήτησα) και στη συνέχεια το γυρίσαμε σε 69. Να σημειώσω ότι η κοπέλα ήταν πεντακάθαρη και πολύ πρόθυμη. Μετά απ'αυτό τη γύρισα στα 4 όπου η κοπέλα συμμετείχε με αληθοφανείς κραυγούλες. Αφού ακολούθησε σφυροκόπημα, κατέθεσα. Ήταν μια ευχάριστη εμπειρία η οποία συνοδεύτηκε από χαμηλή τιμή. Από 'δω και στο εξής θα έχω το συγκεκριμένο σπιτάκι στα υπ'όψη μου.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 27, 2010
Όνομα κοπέλας
Ντιάνα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού