Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 249 10
Γενική βαθμολογία

7.4
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Από τις πιο απογοητευτικές καταθέσεις η χθεσινή. Η Κλεοπάτρα είναι MILF με μικρού μεγέθους (για τα δεδομένα μου) βυζομπαλιτέ και με 20€ έκανε ελεύθερο στοματικό και όλα τα γνωστά πλην κουλουριού. Έκανε ψωφόκρυο, δεν έβρισκα να παρκάρω στα studios της Δροσοπούλου και πέριξ και αφού απογοητεύτηκα από 2-3 επισκέψεις στην γύρω περιοχή είπα να μπουκάρω αφού η προηγούμενη εμπειρία μου στο συγκεκριμένο ίδρυμα ήταν καλή.

Το δωμάτιο ήταν μικρό σε αντίθεση με τα άλλα 2 δωμάτια που διαθέτει ο οίκος και τα οποία είναι κανονικά. Η Κλεοπάτρα μπήκε φουριόζα και μου πρόσφερε τα μεμέ της που μοσχοβολούσαν. Όταν όμως άρχισα να θυμάμαι τα βρεφικά μου χρόνια με απόκοψε και ρωτώντας με αν θέλω λάστιχο ξεκίνησε με πίπα. Ήταν καλή ως πολύ καλή με εναλλασσόμενο ρυθμό και βαθιά, πλην όμως σύντομη. Στη συνέχεια πέρασε το σκούφο και συνέχισε κατ΄ εντολή μου. Μετά από ένα λεπτό μου ζήτησε να έρθω πισωκολλητά και ξεκίνησε το σφυροκόπημα. Υπήρξε μικρή συμμετοχή με αναστεναγμούς αλλά μόλις πέρασε ένα λεπτό πάλι μου ζήταγε να τελειώσω. Εγώ απτόητος συνέχισα και με την φαντασίωση της γκόμενας που είχε στην αφίσα (πάνω σε μηχανή με πέτσινα ρούχα) έφτασα.

Γενικά δεν συστήνεται ούτε για δοκιμή αφού είναι κάτω του μέσου όρου.

Υ.Γ Τα δωμάτια διαθέτουν video

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 28, 2008
Όνομα κοπέλας
Κλεοπάτρα
Σεβαστός
35
Πόντοι:
1.230
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια