Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 112 10
Γενική βαθμολογία

6.2
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

2.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Επίσκεψη μετά τις 23.00 το βράδυ. Η διαδικασία πλέον περιλαμβάνει κουδούνι και προ-έγκριση με face-κοντρόλ μέσω κάμερας στην πόρτα. Άδεια τα δωμάτια και η αναμονή, και η υπηρεσία εμφανίζει την Νίκη. Πολύ καλό κορμί, γύρω στο 1.70, σαφώς κάτω των 30 ηλικιακά. Ξανθό με φουντωμένο (σαν από το πιστολάκι), φυσικό 3άρι στήθος με ωραίες θηλές, πολύ καλό δέρμα καθαρό, φοβερή σχέση μέσης - περιφέρειας, με έναν από τους πιο καλοσχηματισμένους κώλους που έχω συναντήσει, με σωστά πιασίματα και χωρίς κυτταρίτιδες κλπ. Από φάτσα δε λέει μια η τύπισσα. Έτσι όμως σου βγάζει και το πιο πρόστυχο γιατί δεν 'κολλάει' σε αγαπούληδες. 20€ το κόστος. Ο χώρος αχούρι: πεταμένα προφυλακτικά κάτω, βουλωμένος νιπτήρας, χάλι μαύρο. Σε καμμία περίπτωση δε μαρτυράει ότι είναι από τους πιο πρόσφατα ανακαινισμένους. Κρίμα. Επι τω έργω, η κοπέλα ήρθε μετά από 2 λεπτάκια και προσπάθησε να γίνει κοινωνική με τα φτωχά της ελληνικά. Καπότα αμέσως σε πεσμένο πούτσο. Η πίπα της θέλει λίγη εξάσκηση για να γίνει απλά σωστή, αλλά πρέπει να το θες κιόλας. Ξεκινήσαμε με ιεραποστολικό και αλλαγές γωνιών των ποδιών κατά βούληση, όπου είχε καλή συμμετοχή. Στην επιθυμία μου για κάποια διαφορετική στάση αρνήθηκε ευγενικά, και μου πρότεινε το πισωκολλητό, στο οποίο φυσικά εφάρμοσε τη τεχνική της κόντρα-λεκάνης με περίσσεια τέχνη. Πιθανώς και να είχε ενοχλήσεις η κοπέλα, αλλά αυτό δεν με αφορά. Καλή εμπειρία, θέλει δουλειά η κοπέλα, αξίζει το κορμί. Ο χώρος χάλια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 26, 2010
Όνομα κοπέλας
Νίκη
Σεβαστός
77
Πόντοι:
2.067
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού