Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 249 10
Μπουρδέλα
242388
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Έχω πάει αρκετές φορες με την Ιβάνα και επειδή είχα μια ευγενική αντιπαράθεση με το jockerx (που εύχομαι να είμαι ok μαζί του τώρα) με "προτρηνε" να γράψω για την κοπελια μια και την ξέρω καιρό και ποτε δεν έχω αφήσει σχολειo. Ήταν με ένα δικτυωτό κορμάκι πολύ sexy τελευταία φορα που πήγα και όπως και την πρώτη φορα ομιλητική και ευχάριστη. Προκαταρκτικά λίγα πράγματι μερικά φιλάκια και μετά στην "ακαποτη" που με πολύ σάλιο γλύφει με τον τρόπο που μου αρέσει.
Στο κύριο τώρα μετά την τοποθέτηση καποτάς της λέω να κάτσει επάνω μου όπου και με πολλά χάδια και ηχους δείχνει να θέλει να με ευχαριστήσει. Να μην λέω πολλά μια και αρχίζει να ακούγεται πολύ βαρύ καταθέτω στο στόμα της αφού για αυτό είναι και γνωστη άλλωστε. Ορίστε κύριε jockerx το έκανα....
Στο κύριο τώρα μετά την τοποθέτηση καποτάς της λέω να κάτσει επάνω μου όπου και με πολλά χάδια και ηχους δείχνει να θέλει να με ευχαριστήσει. Να μην λέω πολλά μια και αρχίζει να ακούγεται πολύ βαρύ καταθέτω στο στόμα της αφού για αυτό είναι και γνωστη άλλωστε. Ορίστε κύριε jockerx το έκανα....
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 23, 2010
Όνομα κοπέλας
Ιβάνα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού