Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 236 10
Μπουρδέλα
240284
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Κυριακη μεσημερι στον δρομο της χαρας,παρεα με φιλο συναγωνιστη μελος του σαϊτ.Επικρατουσε γενικα μια ανακατωσουρα λογω εφοδων στους οικους απο την μπατσαρια.Επειτα απο μια συντομη τσαρκα σε καποια ιδρυματα, κατεληξα στο Χριστινακι,για το οποιο εχω διαβασει πολλα αλλα δεν ειχε τυχει να το δοκιμασω και μιας και δεν βρηκα καποιες αλλες που επισκεπτομαι συχνα,μπηκα στον πειρασμο.
Στο δωματιο μπηκε λιγο ακεφη αλλα ηταν δεκτικη σε ολα.Ξεκινησε να μυριζει την τσαπου(δεν το εχω ξαναδει αυτο,τοσα χρονια μπουρδελιαρης χαχαχα)και μου λεει:''ωραια μυριζει,θα το ξεζουμισω''.Αρχιζει την πιπα,μετα φιλια παντου στο λαιμο κλπ.Μετα τα προκαταρκτικα ανεβαινει πανω και αρχιζει να χτυπιεται με μανια,μετα την γυριζω στα τεσσερα και στο τελος πιπα στα ορθια,παρ'ολα αυτα αργουσα να τελειωσω αλλα αυτη απτοητη....
πΟλυ καλες υπηρεσιες αλλα δεν τρελλαθηκα κιολας,ειναι και θεμα χημειας.Δεν ξερω αν την επισκευθω παλι γιατι εχω πολλες στην λιστα για πιτσιλισμα,απλα ηθελα να την δοκιμασω γιατι ενας βετερανος μπουρδελιαρης δεν επιτρεπεται να μην εχει στο βιογραφικο του ιεροδουλες τετοις εμβελειας!!!!!!!
Στο δωματιο μπηκε λιγο ακεφη αλλα ηταν δεκτικη σε ολα.Ξεκινησε να μυριζει την τσαπου(δεν το εχω ξαναδει αυτο,τοσα χρονια μπουρδελιαρης χαχαχα)και μου λεει:''ωραια μυριζει,θα το ξεζουμισω''.Αρχιζει την πιπα,μετα φιλια παντου στο λαιμο κλπ.Μετα τα προκαταρκτικα ανεβαινει πανω και αρχιζει να χτυπιεται με μανια,μετα την γυριζω στα τεσσερα και στο τελος πιπα στα ορθια,παρ'ολα αυτα αργουσα να τελειωσω αλλα αυτη απτοητη....
πΟλυ καλες υπηρεσιες αλλα δεν τρελλαθηκα κιολας,ειναι και θεμα χημειας.Δεν ξερω αν την επισκευθω παλι γιατι εχω πολλες στην λιστα για πιτσιλισμα,απλα ηθελα να την δοκιμασω γιατι ενας βετερανος μπουρδελιαρης δεν επιτρεπεται να μην εχει στο βιογραφικο του ιεροδουλες τετοις εμβελειας!!!!!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 14, 2010
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού