Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 57 10
Μπουρδέλα
61273
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Επισκευθηκα τη Μινωος Παρασκευη βραδυ, ψαχνοντας ως συνηθως για κωλαρακι. Αφου δε μου αρεσει το τραβελοπηδημα κι αφου δεν πηρα θετικη απαντηση σε καποιο σπιτι στο αιτημα μου για κωλο, αποφασισα να δοκιμασω την Ευα, περισσοτερο για το νεαρο της ηλικιας και του μεγεθους των βυζομπαλων !!!! Εσκασα το συνηθες 30ρι και ορμησα. Οταν μπηκε η κοπελλα, εκανα τη συνηθισμενη ερωτηση, που δεν πιανει, αλλα παντα ρωταω : "Extra εχει το μαγαζι;;; ". Ξαφνιαστηκε λιγο απο την ερωτηση, αλλα με ρωτησε τι θελω. "Κωλο" της λεω και μου απανταει "ΝΑΙ" !!! (η τσατσα ειχε πει ΟΧΙ). Και ποσο θες γι αυτο ;; "Οσα θες, δεν υπαρχει προβλημα" !!! Ειλικρινα, πρωτη φορα στη ζωη μου συμβαινει αυτο. Να μη σας κουρασω πολυ, μετα απο ενα ικανοποιητικο τσιμπουκι κι ενα καλο ισπανικο (SUPER βύζοι) την πηρα στο 69, οπου δεν με αφησε να παιξω με την κλειτοριδα της (κατανοητο, γιατι μετα πονανε, νομιζω), με αφησε ομως να ετοιμασω την πισω τρυπουλα της. Μετα απο 10λεπτο παιχνιδι, ημουν κι εγω στα ορια, γι αυτο δεν τιμησα το μουνακι της αλλα εκανα αμεσα απισθια επιδρομη. ΣΦΙΧΤΟ !!! Δε νομιζω να μου πηρε πανω απο 3 λεπτα να αδειασω τους χυμους στην πλατη της. Και τοτε συνεβη αλλο απιστευτο !! Με ρωτησε γιατι δεν τραβηχτηκα ωστε να κρατηθω και να το ευχαριστηθω περισσοτερο !!! Τετοια αντιμετωπιση στη Μινωος, απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.!! ΠΟΛΥ ευχαριστημενος, της εδωσα 10 €, πιστευοντας οτι θα ζητησει παραπανω, αλλα τα πηρε και με ευχαριστησε, φιλωντας με στο στομα !! (Συμπερασμα : Οποιος θελει ΚΑΛΟ κουλουρακι, να το ζητησει ΜΕΣΑ στο δωματιο. Θα το πληρωσει φθηνοτερα, γιατι αυτα τα extra χρηματα, μαλλον πανε απευθειας στην τσεπη της κοπελλας. Απλως MHN το αναφερετε στην τσατσα, μην την καψουμε την Ευα. ΣΥΝΤΟΜΟΤΑΤΑ θα με ξαναδει......
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 12, 2010
Όνομα κοπέλας
Εύα
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού